Celebs

Lil' Kleine krijgt eigen docuserie op YouTube

Dat Lil' Kleine een luxe leventje leidt maakt hij geen geheim van. Hij deelt regelmatig stories op zijn Instagram waarop hij laat zien dat hij rijdt in exclusieve auto's, verblijft in de meest luxe hotels en shopt in dure winkels. Binnenkort hoef je zijn Instagram niet meer in de gaten te houden, want er komt een docu-serie van de rapper. Lees hier alle details.

Docuserie over Lil' Kleine op YouTube
Horloges van een ton, peperdure merkkleding een luxe penthouse en heel veel flessen champagne, dit kan alleen maar gaan over Lil' Kleine. De rapper geeft graag geld uit en als je 'm volgt op Instagram dan weet je dat hij dit ook maar al te graag wil zien. Stiekem vinden wij het best interessant waar Jorik Scholten zijn geld aan uitgeeft. Goed nieuws, als jij het luxe leventje van de rapper ook interessant vindt. Binnenkort verschijnt er namelijk een docuserie van Lil' Kleine op YouTube.

lil kleine docuserie youtube

Jorik's Life
De docuserie is een serie waarbij je de persoon achter Lil' Kleine, Jorik Scholten, beter leert kennen. Naast artiest is hij namelijk ook nog het liefje van Jaimie en de vader van zoontje Lío. Je hoeft niet lang meer te wachten op de docuserie, want vanaf 26 september is het te zien op het YouTube-kanaal van New Wave.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved