News

De baby van Lil' Kleine en Jaimie Vaes was 'een ongelukje'

Zo'n vijf maanden geleden zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes ouders geworden van baby Lío. Negen maanden daarvoor hadden zij nooit gedacht dat ze op dit moment in hun leven poepluiers aan het verschonen zijn. De baby was namelijk meer dan welkom, maar eigenlijk niet gepland.

Baby Lil' Kleine meer dan welkom, niet gepland

Sinds juni zijn Jaimie Vaes en haar lover Lil' Kleine trotste ouders van baby Lío. Ze delen regelmatig schattige kiekjes op Instagram en het lijkt alsof het allemaal zo hoorde te gaan. Toch is niets minder waar. Jaimie Vaes vertelt namelijk openhartig in een interview met Glamour dat de kleine helemaal niet gepland was. "Lío was meer dan welkom, maar niet gepland.'' Ze kwam in een rollercoaster terecht en haar leven veranderde enorm. ''Ik wist natuurlijk wel dat het zwaar zou worden, maar dat het zó'n impact zou hebben: ik had geen idee. Ik dacht echt: wát gebeurt hier. Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde.''

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

jaimie vaes lil kleine

Lil' Kleine werkt non-stop

Terwijl de baby net was geboren, bleef Jorik (Lil' Kleine) non-stop werken. Hij deed eerder dit jaar al de uitspraak: ''De verzorging van baby Lío is de taak van Jaimie''. Jaimie heeft toen moeilijke moment gehad: "Midden in de nacht heb ik toen huilend mijn moeder gebeld en gezegd: Mam, ik vind het echt niet meer leuk.'' Gelukkig gaat het inmiddels veel beter met de vriendin van Lil' Kleine. Ze vertelt dat ze Lío nu goed kent en gewoon tijd had om te wennen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved