News

Gelekt: Dit is het eerste koppel dat meedoet aan Temptation Island 2019

Nog 17 nachtjes slapen en dan gaat het weer los, Temptation Island 2019. Een nieuw seizoen met kersverse koppels, nieuwe verleiders en een villa vol drama. Wij kunnen niet wachten tot de koppels en verleiders bekend worden gemaakt en wij hebben alvast het eerste stel voor je ontrafeld.

Dit koppel doet mee
Afgelopen week deelde de Belgische zender Vijf eindelijk een nieuwe teaser van het nieuwe seizoen Temptation Island. We kunnen alvast verklappen: er gaan ongetwijfeld mensen vreemd. Over de koppels is tot op heden nog niets bekend gemaakt, maar wij als trouwe fans zijn natuurlijk razend benieuwd. Daarom gingen wij alvast voor jullie op onderzoek uit en na wat speurwerk zijn wij achter het eerste koppel gekomen.

LEES OOK: Deze Nederlanders doen mee als verleiders

Het koppel
Wij zijn er namelijk, na grondig onderzoek, van overtuigd Heikki Geens en Milou van Agtmael als koppel meedoen aan Temptation 2019. Waarom wij dit denken? Wij hebben wat bewijsstukken voor jullie verzameld.

♥ Bewijsstuk 1: Ze zijn beide zijn bevriend op social media met verleiders
♥ Bewijsstuk 2: Ze zijn beide bevriend met de presentatoren én productiemedewerkers van het programma
♥ Bewijsstuk 3: Ze zijn hele maand Oktober offline geweest op social media.
♥ Bewijsstuk 4: In de teaser zie je de tattoo van Milou.

temptation 2019

LEES OOK: Dit weten we tot nu toe over Temptation Island 2019

LEES OOK: Gelekt: een nieuwe Temptation teaser

Wanneer op tv?
Nog een paar weken geduld, maar blok 14 februari vast in je agenda. Elke donderdag is het weer tijd voor drama, om 20:30 uur op RTL5. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved