News

Gelekt: een nieuwe Temptation Island 2019 teaser

Jawel mensen, jullie lezen het goed: er is zojuist een nieuwe teaser gepubliceerd voor het nieuwe Temptation Island 2019 seizoen. En we kunnen je alvast één ding verklappen: er gebeuren veel stoute dingen in het donker. Je guilty pleasure hart maakt in ieder geval een sprongetje van geluk, want de video liegt er niet om: vreemdgaan, verdriet en sensatie. Check it out!

LEES OOK:  Deze Nederlanders doen mee als verleiders aan Temptation Island 2019

 

Dit weten we over aflevering 1
Hoewel we eerst te horen kregen dat de eerste aflevering op donderdag 7 februari werd uitgezonden, moeten wij jullie helaas mededelen dat de aftrap van nieuwe seizoen pas op 14 februari is. Niks romantisch naar de bioscoop op Valentijnsdag dus, want jij wil de eerste aflevering natuurlijk zéker niet missen ;-). 

Rick Brandsteder, presentator van het programma, verklapte in RTL Boulevard dat het nieuwe seizoen ''weer zeer spraakmakend wordt'' hij voegde er nog aan toe: ''Elk jaar is het weer net even wat anders'' aldus Rick. Wij zijn zeer benieuwd welke twist het programma dit jaar krijgt... Bekijk hieronder wat Rick precies vertelt over het nieuwe seizoen. Spannend!

Verleiders 
En dan natuurlijk nog de grote vraag... Welke koppels doen mee aan het nieuwe seizoen? En welke verleiders gaan hun best doen om deze koppels uit elkaar te krijgen? Een tijdje geleden lekten de eerste verleiders van al. Het gaat om drie Belgische kandidaten: Kimberly Herman, Jietse Strubbe, Emma de Busscher, en twee vrijgezellen Jonah van Utrecht en Demi van den Hoof uit Nederland. 

Wanneer op tv?
Vergeet die romantische date op Valentijnsdag en trommel je girlsquad op, want 14 februari om 20:30uur begint het gloednieuwe seizoen Temptation Island op RTL5. Wij kunnen niet wachten! 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved