News

Deze Nederlanders doen mee als verleiders aan Temptation Island 2019

Temptation Island-fans opgelet! Onze roddelkoningin Michella Kox heeft weer twee nieuwe verleiders ontdekt van het nieuwe seizoen ontdekt. Benieuwd wie het de koppels moeilijk gaat maken op het eiland? Lees dan snel verder.

Een tijdje geleden lekten de eerste verleiders van TI 2019 al. Het ging om drie Belgische kandidaten, maar vandaag maakte Michella Kox via haar Instagram-account nog twee verleiders bekend en deze komen uit Nederland.

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island 2019

Jonah van Utrecht
De eerste verleider die de meiden op het eiland moest versieren heet Jonah van Utrecht. Hij zou al flink hebben opgeschept over zijn in deelname aan het programma in zijn woonplaats Noordwijk volgens de bronnen van Michella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jonah van Utrecht (@jonahvu) op

Demi van den Hoof
Demi van den Hoof is de tweede Nederlandse verleidster volgens Michella Kox. Helaas is haar Instagram-account afgeschermd. Wat we wel over haar weten? 

We zijn er vrij zeker van dat het inderdaad klopt dat Demi deelneemt een het nieuwe seizoen. Ze werkt in Club FIX in Tilburg, hier komen ook zeer regelmatig alle Ex on the Beach: Double Dutch-sterren een avondje stappen, daarnaast is ze Facebook bevriend met de Belgische Emma Busscher en Kimberly Hermans, waarvan ook eerder bekend werd gemaakt dat zij meedoen aan het nieuwe seizoen.

Wanneer wordt Temptation Island 2019 uitgezonden?
Vanaf 14 februari elke donderdag op RTL5 om 20:30 uur. 

De Amerikaanse realityserie Temptation Island werd voor het eerst in 2001 op Fox uitgezonden. Er zijn in diverse landen, met wisselend succes, eigen versies gemaakt: onder meer in Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk (L´île de la tentation), Italië (Vero amore), Scandinavië en Nederland & Vlaanderen. De serie was gebaseerd op Blind Vertrouwen van Endemol uit 2001.

De Nederlands/Vlaamse versie is een productie van het Belgische Kanakna. In tegenstelling tot Blind Vertrouwen haalde deze televisieserie meteen hoge kijkcijfers. Tussen 2002 en 2009 werden er zeven seizoenen op Veronica en VT4 uitgezonden. Presentatie gebeurde door Viktor Brand, Tanja Jess, Ton van Royen, Véronique De Kock, Hans Otten en Tine Van den Brande. In Nederland zijn ook geregeld de buitenlandse versies uitgezonden. In 2006 werd Undercover Lover uitgezonden wat gezien kan worden als een opvolger van Temptation. In het voorjaar van 2016 keerde TI voor een achtste seizoen terug in Nederland en Vlaanderen, dit keer bij de zenders RTL 5 en VIJF met Rick Brandsteder en Annelien Coorevits als begeleiders en Stephanie Coorevits als psychologe.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook