Lifestyle

Action verkoopt Ideal of Sweden telefoonhoesjes voor een spotprijs (€2,99)

telefoonhoesjes-action

Wil jij ook altijd dat je telefoon er leuk uitziet? Dan hebben we goed nieuws. Action verkoopt Ideal of Sweden hoesjes voor een spotprijsje. Ze zijn deze week nog in de aanbieding. Ren nu dus nog even snel naar de Action, want OP=OP!

Telefoonhoesje voor spotprijsje

Selfies in de spiegel met een superleuk telefoonhoesje, dat wil je toch? Helaas zijn veel van deze hoesjes vandaag de dag niet bepaald goedkoop. Zo ook die hele toffe hoesjes van Ideal of Sweden. Gelukkig heeft Action daar nu weer een geweldige oplossing voor. Ze verkopen nu namelijk telefoonhoesjes van Ideal of Sweden voor maar € 2,99, een koopje dus!

Natuurlijk heeft je telefoon die je zoveel gebruikt in het dagelijks leven ook een goede bescherming nodig. En het is wel net zo leuk als deze er ook fashionable uitziet. Op TikTok gaan deze toffe telefoonhoesjes nu helemaal viral en wij snappen wel waarom.

View post on TikTok

Lees ook:
Raak nooit meer iets kwijt met de goedkope AirTag dupe van Action

Ideal of Sweden hoesjes bij Action

Je hebt deze Ideal of Sweden hoesjes vast wel al eens eerder gezien. Ze zijn tegenwoordig namelijk erg populair. Ze vallen lekker op door de te gekke tijgerprintjes en marmerlooks. Action verkoopt deze hoesjes dan ook in meerdere leuke printjes, zo is er voor ieder wat wils. Verder zijn deze telefoonhoesjes superlicht en dun, maar geven ze jouw telefoon wel goede bescherming. Maar let wel op, deze telefoonhoesjes zijn bij Action beschikbaar voor de iPhone 6 t/m 12. De kans is dus best groot dat jouw telefoon er niet tussen zit, super balen.