Lifestyle

Wil je hebben: Action verkoopt waterhangmat voor extra verkoeling

Action waterhangmat

Het lijkt nu toch echt bijna zomer te worden, dus gaan we massaal weer op zoek naar manieren om onszelf af te koelen. En deze waterhangmat van Action kan daarbij helpen. En die scoor je dus al voor een prikkie.

Waterhangmat voor verkoeling

Het heeft even geduurd, maar de temperaturen zijn dan eindelijk gestegen in ons koude kikkerlandje. De komende tijd kunnen we nog heerlijk genieten van zonnige en warme dagen. Wij, als echte Hollanders, bezoeken dan ook massaal het strand of drinken een drankje op het terras. We doen er nu eenmaal alles aan om verkoeling op te zoeken. En hoe kan je dat beter doen dan drijven op een luchtbedje in het water? Niet alleen zorgt het voor verkoeling, maar je krijgt ook gelijk een kleurtje. Win-win, dus! En Action heeft daar dus nu dé oplossing voor gevonden. Ze verkopen namelijk een waterhangmat waarmee je lekker kunt chillen in het water.

Lees ook:
Waterpret in de zomer: Action verkoopt nu Twister Splash

Te koop bij Action

En deze waterhangmat scoor je bij Action dus al voor een spotprijsje. Ze zijn namelijk te koop voor €2,99. Dus voor dat geld hoef je het niet te laten liggen. Verder zijn de waterhangmatten verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt nog kiezen ook! Deze eyecatchers wil je daarom zeker hebben tijdens een poolparty of een dagje op het strand. Ren daarom zeker naar Action om deze waterhangmat in je favoriete kleur te halen ;-).