Lifestyle

Deze draagbare barbecue van Action maakt je zomer compleet

Action draagbare barbecue

Het begint eindelijk lekker weer te worden in ons kikkerlandje. De meesten zitten er dan ook alweer helemaal klaar voor om 's avonds heerlijk te genieten in de tuin of op het balkon. Een handige barbecue kan dan natuurlijk niet ontbreken. Action verkoopt nu een draagbare barbecue voor een spotprijsje en die wil je hebben.

Action

De gezellige zomeravonden komen er weer aan, dus voor je het weet zit je weer heerlijk te genieten op je balkon of in de tuin. Heb jij je tuin al helemaal summerproof gemaakt? Dan mist er misschien nog één ding en dat is een barbecue. Tijdens de zonnige dagen is het natuurlijk heerlijk om te genieten van lekker hapjes vanaf de grill. Toch willen mensen vaak niet te veel geld uitgeven aan zo’n apparaat. Gelukkig heeft Action daar nu de oplossing voor. De winkel verkoopt nu namelijk een handige draagbare barbecue die ideaal is om mee te nemen. En die koop je dus al voor een spotprijsje!

Lees ook:
Deze roze koffer van Action is perfect voor je volgende trip

Draagbare barbecue

Onze favoriete winkel Action verkoopt nu een draagbare barbecue voor een spotprijsje. Let wel op: deze zijn niet in de winkel te koop, alleen online. Het handige aan de barbecue is, dat je hem echt overal mee naar toe kan nemen, dus je kan waar je ook wil genieten van een lekker hapje. Ook bevat de barbecue veel minder rookwalmen, dus dat is zeker een pluspunt. Bij de draagbare barbecue krijg je ook een grillplaat, een barbecue klem en een handige opbergtas. Voor slechts € 39,95 kan je de draagbare barbecue van Action al scoren, voor dat goedkope prijsjes kan je de barbecue zeker niet laten liggen. Rennen naar Action, dus!