Lifestyle

OMG: je kunt nu een jaar lang gratis shoppen winnen bij Action

jaar lang gratis shoppen Action

Action bezorgt ons iedere keer weer een glimlach door de geweldige producten die zij verkopen. En ondanks de lage prijzen geven we ongemerkt toch best veel geld uit in deze winkel. Hoe leuk zou het daarom zijn om je favoriete producten gratis te kunnen shoppen? Action heeft nu een winactie lopen, waarmee je een jaar lang gratis shoppen kunt winnen.

Action

Tegenwoordig gaan we steeds vaker naar Action, aangezien ze veel leuke producten hebben voor spotprijsjes. Ondanks de lage prijzen zou het natuurlijk geweldig zijn om die producten gratis te kunnen shoppen. We zijn tenslotte nog steeds Hollanders ;-). Daarom heeft Action nu een winactie, waarmee je een jaar lang gratis je favoriete producten kan shoppen. Maar deze winactie is net even iets anders dan normaal. Meestal is het bij dit soort winacties de bedoeling dat je reageert onder een post of je jouw vrienden moet taggen. Maar deze winactie is alleen voor de echte creatievelingen onder ons.

Lees ook:
Met dit product van Action zijn jouw sneakers binnen no-time weer wit

Winactie

Voor veel mensen is een jaar lang gratis shoppen bij Action een droom die uitkomt, maar daar moet je dan ook wel wat voorover hebben. Het is namelijk de bedoeling dat je een creatieve lifehack verzint. Voor deze lifehack kies je één van je favoriete producten van Action, waarvan jij denkt dat het wel eens gemakkelijker gemaakt kan worden. Als je eenmaal je hersenen aan het werkt hebt gezet en je klaar bent om het te laten zien, dan deel je jouw creatieve hack op Instagram. Bij deze video of foto deel je ook de hashtags #Wateenuitvinding #Actionhack, zodat Action jouw geniale uitvinding kan beoordelen. Misschien ben jij dan wel de winnaar van een jaar lang gratis shoppen bij Action. Ga jij ook meedoen met deze winactie?

View post on Instagram