Lifestyle

Deze mini wasmachine van Action is ideaal voor mee op vakantie

mini-wasmachine-action

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk je leukste outfits meenemen. Maar als daar per ongeluk een vlek op komt, snappen we dat je daar behoorlijk van kunt balen. Maar gelukkig heeft Action daar nu de perfecte oplossing voor. Ze hebben namelijk een mini wasmachine toevoegt aan het assortiment. En die is ideaal om mee te nemen op vakantie.

Mini wasmachine van Action

Vaak hebben we op vakantie geen beschikking tot een fatsoenlijke wasmachine en als je net een hele lelijke vlek hebt gemaakt op dat ene mooie jurkje die je morgen ook nog aan wilde, snappen we dat je flink baalt. Maar onze favoriete winkel Action heeft daar weer een geniale oplossing voor bedacht. Ze verkopen nu namelijk een mini wasmachine die ideaal is om mee te nemen op vakantie.

Ideaal voor mee op vakantie

En nu denk je misschien: daar past toch helemaal niets in? Maar dat is dus helemaal niet waar. Deze mini wasmachine heeft namelijk een laadvermogen van wel 3 kilo. En de watertank van maar liefst 10 liter zorgt ervoor dat je altijd genoeg water hebt om jouw mooie outfits weer schoon te maken. Zelfs hardnekkige vlekken gaan er makkelijk uit. Je moet deze natuurlijk wel even voorbehandelen, maar deze mini wasmachine draait op een temperatuur van maximaal 60 graden. Dus ook die vieze theedoeken die je meehebt op vakantie worden weer blinkend schoon.

Lees ook:
Wil je hebben: bij Action kun je een 2-in-1 vuurkorf met grill kopen

Specificaties

Deze mini wasmachine heeft een afmeting van 34 x 48 x 34 cm en is daarom dus gemakkelijk mee te nemen. Ook wel handig dat hij dan maar 5 kilo weegt. Wat ook handig is, is dat deze wasmachine een supersnel wasprogramma heeft van maar 15 minuten. En doordat deze wasmachine energielabel B verbruikt, zal deze je ook niet veel kosten aan stroom.

Ook heeft je was door het toerental van 1340 per minuut heeft je kleding ook minder lang nodig om te drogen. Dan kan je jouw zomerjurkje zo weer aantrekken. En de buren op de camping zullen er ook geen last van hebben, want met een vermogen van 360 watt heeft deze mini wasmachine een stille werking.

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar de mini wasmachine van Action? Dan hoef je niet naar de winkel te rennen, want deze is alleen online te bestellen op de website van Action voor maar € 49,95. Waar wacht je nog op?

Beeld: Action

Must reads 👀