Astrologie

Volgens je sterrenbeeld is deze sport écht iets voor jou

sterrenbeeld-sport

Wil je graag een nieuwe sport beoefenen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Weet je nou niet waar je moet beginnen? No worries, wij hebben op basis van je sterrenbeeld de perfecte sport voor je op een rijtje gezet.

Deze sport is echt iets voor jou als we kijken naar je sterrenbeeld

Dus, benieuwd of het nu echt zin heeft om een abonnement op de sportschool te nemen? Lees dan snel verder!

Ram

De Ram is extreem competitief en wil dus bij elke sport de beste zijn. Sporten in een groep is daarom ideaal, want de positieve sfeer helpt jou tot het uiterste te gaan. De beste sporten voor jou zijn daarom spinning, HIIT (High Intensity Interval Training) en hockey.

Stier

Sporten is niet per se jouw favoriete bezigheid en bekeken worden tijdens het sporten vind jij al helemaal niks. Je bent je er wel van bewust dat sporten goed is voor je mentale gezondheid en dus is buiten sporten ideaal voor jou. In je eentje joggen of wandelen in de buitenlucht is de beste sport voor de Stier.

Tweeling

Jij hebt enorm veel energie en je vindt het heerlijk om deze even uit te laten tijdens het sporten. Rustige sporten zijn daarom niks voor jou. De beste sporten voor een Tweeling zijn tennis, pilates of squashen. Dan kan jij even je agressie uiten op die bal. Good luck!

Kreeft

Jij vindt sporten echt wel leuk, maar het is niet je hoogste prioriteit. Gemotiveerd blijven is daarom nogal een uitdaging voor jou. Een workout buddy of personal trainer is daar een goede oplossing voor. Beste sporten voor de Kreeft: yoga en zwemmen!

Leeuw

Sporten voelt voor jou echt niet als verplichting, je hebt er altijd energie voor en tijd maak jij er wel voor vrij. Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien! HIIT en dansen zijn perfecte sporten voor jou, misschien kan je ze wel combineren.

Maagd

Jij bent één van de krachtigste sterrenbeelden! Jouw uithoudingsvermogen is jouw sterkte. De beste sporten voor jou zijn daarom TRX, pilates en touwtjespringen.

Weegschaal

Agressieve sporten zijn niet voor jou weggelegd. Groepslessen trekken jou en tijdens een workout wil jij het liefst je hele lichaam trainen. De beste sporten voor een Weegschaal? Barre, turnen en dansen!

Schorpioenen

Schorpioenen zijn lekker intens en hebben een sport nodig waar zij al hun energie in kwijt kunnen. Je zal de Schorpioen echt niet snel zien opgeven. Boksen, HIIT en waterpolo zijn perfect voor de Schorpioen!

Boogschutter

Sporten vind jij zeker leuk, zolang er maar genoeg afwisseling in zit. Buiten sporten is daarom ideaal voor jou. Hiken, mountainbiken en skiën zijn perfect voor de Boogschutter.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zijn de beste dansers van de dierenriem

Steenbok

Jij bent mega gedisciplineerd en denkt meer in de lange termijn. Jouw doel is toch om met je sport te groeien op de lange duur! De beste sporten voor jou zijn hardlopen, pilates en zwemmen.

Waterman

Rebels als jij bent, heb jij steeds orginele, bijzondere voorkeuren. Jij bent meestal die eerste die een nieuwe, hippe workout probeert. Daarnaast is een teamsport helemaal jouw ding, want jij bent gemaakt om een groep aan te sturen. Beste sport voor jou: trampoline, aerial yoga en paaldansen. Have fun!

Vissen

Hoewel jij een geweldige sportbuddy bent, heb jij zelf nog wel eens moeite met motivatie vinden. Sporten moet voor jou echt fun zijn, want wanneer je het niet leuk vindt, haak je snel af. Tijdens originele watersporten ben jij helemaal in je element. Ideale sport voor jou: paddleboarding, synchroonzwemmen, acroyoga en zumba!

Beeld: pinterest