Astrologie

Gaat je lover op reis? Deze 5 sterrenbeelden overleven hun long distance relatie

long distance relatie sterrenbeelden

Liefde kan al ingewikkeld zijn, maar wanneer jij of je partner besluit om een lange reis te maken of te verhuizen naar een andere stad, kan de relatie opeens op losse schroeven komen te staan. Natuurlijk is een langeafstandsrelatie niet de ideale keuze voor elk koppel. Maar maak je geen zorgen, want deze sterrenbeelden hun long distance relatie overleven – zonder hun liefje te verliezen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

We hebben het al zo vaak gezegd, maar we kunnen het niet genoeg benadrukken: goede communicatie is écht de sleutel tot een gezonde en succesvolle relatie! We begrijpen dat je je partner misschien niet zo vaak kunt zien of spreken als je zou willen, maar maak je geen zorgen. Tweelingen hebben het hele communicatiegedoe namelijk helemaal onder de knie! Zelfs als je lover veel te delen heeft, geniet je ervan om alles te horen over zijn of haar dag. Als het erop aankomt, sturen jullie zelfs postduiven naar elkaar!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Omdat jullie elkaar niet vaak zien, is het essentieel om het vuur tussen jullie brandend te houden en niet uit te laten doven. Creativiteit is de sleutel bij het zoeken naar manieren om die vonk levend te houden. Goed nieuws voor Leeuwen, want die hebben hier helemaal geen moeite mee. Ze zijn simpelweg te gepassioneerd en romantisch! Ze willen dat hun partner gelukkig is en zullen er alles aan doen om dat te bereiken. Langeafstandsrelaties zijn in ieder geval nooit saai met een Leeuw.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Zonder vertrouwen, wat blijft er dan over in een relatie? Vertrouwen is de hoeksteen van elke succesvolle relatie op afstand. Je weet wat ze zeggen: eerlijkheid duurt het langs! Maagd zijn kieskeurige karakter komt op dit vlak goed van pas, want ze zouden je nooit opgeven voor iemand die niet bij hen past. Maagd is helemaal hoteldebotel, wat soms ook een vleugje jaloezie kan opwekken, maar hun open en eerlijkheid zal je geruststellen wanneer ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Wanneer jij en je lover elkaar niet vertrouwen aan de andere kant van de wereld, is jullie relatie gedoomd te mislukken. Een Boogschutter heeft een rotsvast zelfvertrouwen en zal niet constant piekeren over de acties van de ander, waardoor er geen ruimte is voor jaloezie in jullie long distance relatie. Ondanks dat ze soms iets te flirterig over kunnen komen, zijn ze over het algemeen zeer open in het communiceren van hun wensen en behoeften. Dat gaat helemaal goedkomen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal kunnen zeggen meer dan duizend woorden! Maar een minpuntje is wel dat je de lichaamstaal van je partner niet zo goed kan zien als je zo ver weg bent. Vissen kan dit probleem uitstekend oplossen door goed op de gevoelens van anderen in te spelen. Zelfs wanneer je hen niet vertelt dat er niet mis is, zullen ze het aanvoelen en het gesprek met je aangaan. Medeleven en romantiek zijn hun beste punten, en dat zal je zelfs met zoveel kilometers tussen jullie aanvoelen.

Beeld: Going the distance