Health

Fitgirls opgelet: je kunt nu yogales volgen onder de sterren

yoga les saints and stars

Ben je helemaal into yoga en pilates en heb je weer zin om weer een paar lesjes te volgen? Wait up! Want in de Pijp in Amsterdam hebben ze wel een hele andere draai aan yoga lessen gegeven! Ooit gedroomd om onder een sterren hemel je yogales je volgen! Ja, het kan nu echt!

Yoga

We zijn dol op yoga! Er gaat niets boven rustig wakker worden, een kopje koffie zetten, de ramen openen en ons yogamatje tevoorschijn halen! Er is gewoon niets beter dan je hoofd leegmaken met yoga. Soms is het ook fijn om een les te volgen en niet na te hoeven denken over welke oefeningen je moet doen. We hebben de perfecte yogales ontdekt om eens iets anders te proberen, namelijk: yoga onder een prachtige sterrenhemel bij Saint & Stars.

Saint & Stars de Pijp

Ladies, heb je al gehoord van de superluxe sportschool Saint & Stars in de Pijp? Deze sportschool is echt helemaal anders dan Basic-Fit en wij zijn er helemaal fan van! Bij deze club kun je drie compleet nieuwe workout-ervaringen boeken. Eén daarvan is Holy Wellness. Daar duik je eerst de sauna in, gevolgd door een ijsbad. Bij binnenkomst, krijg je gelijk zo’n ‘wauw’-gevoel door al dat water. De kleedkamer voelt aan als een mini-spa. De plafonds zijn pas echt bijzonder: bij de ingang hebben ze een soort wolken-effect gemaakt en in de yogaruimte is er zelfs een sterrenhemel! Echt een relaxte sfeer. De kleedkamer is misschien iets kleiner dan je gewend bent, maar omdat dit een boutique-gym is, past het helemaal bij het concept. En wat je daar vindt? Nou, Dyson-apparaten zoals de Airwrap, Airstrait en de Supersonic föhn! De club werkt ook nog eens samen met het luxe beautymerk Skins. Dus waarschijnlijk loop je mooier naar buiten dan toen je aankwam. Dat is best knap na een work-out, toch?

Yoga onder een sterrenhemel

Zin gekregen in een yogalesje? Anders wij wel! Bij Saint & Stairs kan je nu een yogales boeken onder een sterrenhemel. Tijdens de hot yogales ben je omringd met blauw licht en overal waar je kijkt, zie je blauwe sterren. De studio is verwarmd, dus ook als je niet zo flexibel bent, helpt de warmte je om lekker op gang te komen. De sterrenhemel zorgt voor een relaxte en rustige vibe! Door het donker en de blauwe lichten kan je ultiem genieten! Dus verwacht absoluut geen doorsnee yogales! Als kers op de taart eindigt de les met verfrissende, mintgeurende handdoeken. Na een snelle douche – en natuurlijk het gebruik van die Dyson – ben je helemaal klaar om weer op pad te gaan!

Prijskaartje

Alle mooie dingen bij de club zijn natuurlijk niet gratis! Saints & Stars lanceert het exclusieve Premium membership voor € 179 per 4 weken. Met dit abonnement krijg je exclusieve toegang tot Holy Wellness en Holy Reformer. Een abonnement is behoorlijk prijzig, maar je krijgt er wel een hoop leuke dingen voor terug! De sportclub heeft echt aan alles gedacht en de club ziet er ook prachtig uit! We kunnen je wel één ding vertellen: door de luxe sportclub krijg je wel spontaan motivatie om te gaan sporten!

 

Beeld: Pexels