Lifestyle

Juicy! Yvonne Coldeweijer fileert de vlog van Anna Nooshin in haar nieuwste video

Queen of gossip Yvonne Coldeweijer had het de laatste tijd vooral over André Hazes en Sarah van Soelen in haar video’s (en oké, ook over Tony Junior). Maar in haar nieuwste video fileert ze iemand anders, namelijk Anna Nooshin. Dit is wat Yvonne vindt over de vlogs van Anna Nooshin.. spoiler: best wel fake.

Yvonne heeft niks met de ‘fake houding’ van Anna Nooshin

Sinds Anna Nooshin opnieuw is gaan vloggen, kijken er veel minder mensen naar haar video’s. Waarom weten we natuurlijk niet, maar Yvonne Coldeweijer zegt in haar nieuwste juicy video wél waarom zij denkt dat dat zo is: de fake houding van Anna Nooshin. Yvonne legt uit dat ze niet snapt waarom Anna nooit real is met haar kijkers. Ze baalt dat er minder mensen naar haar vlogs kijken, maar zegt in haar video alleen maar dat ze blij is met het kleine groepje dat wel kijkt. ‘Niemand gelooft dit’, zegt Yvonne Coldeweijer.

‘Serieus, waarom is alles wat jij zegt fake? (..)’, reageert Yvonne op Anna’s vlog. ‘Als ze nou zou zeggen van: jongens, ik ben weer begonnen met vloggen en er is zo’n klein percentage van wat het vroeger was. Ik baal er ontzettend van, ik had gewoon door moeten pakken, maar weet je? Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om het wel gewoon te doen en als je kijkt, dan kijk je en daar ben ik hartstikke blij mee. Probeer gewoon eens wat authentieker gewoon te zeggen wat je echt vindt, want hier geloof ik gewoon geen ene moer van.’ 

Bekijk hier de hele juicy video van Yvonne over Anna Nooshin

 

 
Bron: YouTube @lifeofyvonneBeeld: Bruno Press