News

FOTO: Andre Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen

Dat Andre Hazes weer verliefd is, dat kan je vast niet zijn ontgaan. En dat zijn nieuwe relatie in een enorme vaart gaat, vast ook niet. De zanger is hoteldebotel en kondigde eerder al aan dat hij wel een toekomst met Sarah van Soelen ziet. De twee hebben vandaag getekend voor een eigen huisje. 

andre hazes sarah van soelen

FOTO: Andre Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen

Sarah en Andre zijn in love, dat moge duidelijk zijn. Je moet haast wel onder een steen geleefd hebben, wil je gemist hebben dat Andre Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn. De knappe Nederlandse volkszanger vond dat hij niet "aan de verwachtingen van Monique" kon voldoen en ging er vandoor. Al snel dook hij in de media op met Sarah van Soelen. Deze influencer werd al een keertje gespot met Lars Veldwijk terwijl hij nog met Monica ging. Fawry en Renee vertellen dat Sarah bekend staat om haar flings met mannen die een vriendin hebben. Fawry noemt haar zelfs de 'sidechick van de showbizzwereld'. Pijnlijk... Dit klinkt als een goede dosis liefdesdrama. Anyways, vandaag hebben de lovebirds dus getekend voor een eigen huisje. "Mooie dag vandaag. Sleutel van ons eigen huisje! Trots!" schrijft Andre op zijn Instagram. 

Het liefdesleven van Andre Hazes in een notendop

In 2014 leerde André de 16 jaar oudere Monique kennen. Zelf hadden de twee niets tegen het leeftijdsverschil, maar mama Rachel Hazes had dat wel. De incidenten binnen het gezin werden er steeds meer. André verbrak het contact met zijn moeder en verliet het ouderlijk huis om achter Monique aan te gaan. In 2016 werd Monique zwanger van hun eerste kindje samen. Het koppel verwelkomde de baby op 27 oktober en vernoemd naar (net als Dre Hazes junior zijn vader) André Hazes. Echter kregen Rachel en zus Roxeanne via de media te horen dat zij oma en tante werden. Monique en André zouden in 2017 op het punt gestaan hebben om uit elkaar te gaan. Althans, dat waren de geruchten. De eerste barsten in de relatie waren hier al zichtbaar.

André en Monique Westenberg
André zou in de buitenwereld vrolijk overkomen, terwijl Monique dat thuis anders ervaarde. “Thuis is hij het tegenovergestelde van hoe hij is op social media. Alles is hem op dat moment te veel, zelfs de honden. Op sommige dagen lijkt het alsof ik er niet eens toe doe.” In april 2018 ging het koppel uit elkaar. Het drukke schema van André bleek de boosdoener. Maar André bevestigde dat zij uit elkaar zouden gaan en niet meer bij elkaar zouden wonen om goede vrede te houden en lief voor elkaar te blijven. Monique was minder enthousiast: “De tijd zal het leren. Maar ik geloof niet in een ultimatum. Ik ga niet een halfjaar zitten wachten. Ik hoop alleen dat die kleine daar verder niet onder gaat lijden.” Toch kwamen de twee bij elkaar en gaven ze elkaar een tweede kans.

André en Bridget Maasland
Eind 2019 braken de twee weer met elkaar. Deze keer definitief. Maar André kwam al snel weer in het nieuws dat hij een nieuwe liefde in zijn leven had: Bridget Maasland. De liefde tussen dit koppel was groot. “Misschien wordt dit wel het mooiste avontuur ooit”, schreef zij op Instagram. Dit hield niet heel lang stand en ze gingen 17 februari 2020 alweer uit elkaar. André kondigde ook weer aan samen te zijn met Monique eind februari. Diezelfde maand dus! De twee leken onafscheidelijk, maar niets is minder waar. Op 10 maart 2021 kondigde het koppel weer aan uit elkaar te zijn. Vervolgens deelde André dus op Instagram het allereerste kiekje met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen op 10 april 2021.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved