News

Dit is de reden waarom Anna Nooshin moest stoppen met haar eigen merk ALTER

Influencer Anna Nooshin kennen we niet alleen van haar social media accounts, maar ook weten we dat ze een echte fashion queen is. Anderhalf jaar geleden lanceerde ze zelfs haar eigen kledinglijn mét bijbehorend tijdschrift: ALTER. Toch verscheen er maar één editie van het magazine en daarna bleef het stil rondom Anna en haar nieuwe merk. In een video op IGTV vertelt ze de reden hier achter.

Anna Nooshin verloor 180.000 euro met ALTER

Samen met Romy Bresseleers begon Anna Nooshin anderhalf jaar geleden haar eigen merk ALTER, bestaande uit een magazine en een kledinglijn. Anna wilde samenwerken met onder andere fotografen, stylisten en andere creativelingen die nog niet zo bekend zijn. De bedoeling was dat het magazine ALTER vier keer per jaar uitkwam. Het tijdschrift was, in tegenstelling tot andere tijdschriften, reclamevrij. Toch hoorden we al snel niets meer van Anna Nooshin en haar nieuwe merk. 

Op IGTV laat Anna eindelijk iets van zich horen. Helaas was er al een ander bedrijf dat de rechten had voor het merk ALTER. Anna kon hierdoor haar tijdschrift en kleding niet meer onder dit merk verkopen. “Ik heb uit mijn eigen zak 180.000 euro geïnvesteerd in dit project. Dat ben ik nu kwijt. Hier heb ik wel flink om gehuild, ja. Het was een veel te ambitieus project.”

Spijt heeft de influencer niet van haar beslissing om haar eigen merk op te zetten. “Twee weken lang was ik verdrietig. Het was echt insane om te beseffen dat ik zoveel geld was kwijtgeraakt. Toch ben ik niet boos op mijzelf dat ik die keuze had gemaakt. Ondernemen is ook out of the box denken. Ik heb er veel liefde in gestopt en er ook keiharde lessen uitgehaald.”

View post on Instagram
 

Must reads 👀