News

Anna Nooshin onthult vandaag ein-de-lijk haar geheime project en dit hadden wij niet verwacht

Volg jij Anna Nooshin dagelijks op Instagram? Dan weet je dat ze al een tijdje bezig is met een ‘secret project’. Zeker als je haar ook volgt op YouTube is het je ongetwijfeld opgevallen dat het al een tijdje stil is op haar kanaal… Niet gek, want Anna was blijkbaar druk bezig haar geheime project waarvan we nu eindelijk mogen weten wat het is. Lees er hier alles over.

Geheim project
Woohoo! The word is out. Anna Nooshin verklapt eindelijk waar ze al een flinke tijd mee bezig is geweest. Vandaag lanceert samen met Romy Bresseleers het merk ALTER, dit bestaat uit een magazine en een héle toffe kledinglijn. De kledinglijn bestaat onder andere uit T-shirt en tassen met toffe prints, kijk maar mee.

View post on Instagram
 

Lancering
Gisteren kregen fans al de kans om Anna te ontmoeten tussen 19:00 uur en 21:00 uur op het Museumplein en een sneak peek van het project te bekijken. Op deze avond kregen fans al de kans om het eerste ALTER issue te bekijken en was er de mogelijkheid om alvast de kledinglijn te shoppen. Vandaag waren wij bij de officiële lancering en wij nemen je mee. Bekijk hieronder de eerste beelden van het magazine en de kledinglijn.

anna nooshin alter

Anna Nooshin ALTER magazine
Zoals velen misschien al wisten was Anna Nooshin al een flinke tijd bezig met haar eigen magazine and here it is. Issue #1, genaamd Trailer Trash. Het magazine ALTER komt vier keer per jaar uit en kost €15, wat natuurlijk een flinke prijs is voor een tijdschrift. Een van de redenen hiervan is waarschijnlijk omdat het magazine, in tegenstelling tot andere tijdschriften, reclamevrij is. Yay! Wat we kunnen verwachten? ‘We gaan op zoek naar hele leuke fotografen, stylisten, illustrators en mensen die iets kunnen op creatief niveau. Dat brengen we bij elkaar en lanceren we doormiddel van een pop-upstore en online.’ aldus Anna Nooshin. Voor haar eerste issue heeft ze vooral gewerkt met vrienden en kennissen zoals Kay Nambiar. Onze verwachtingen zijn in ieder geval hoog en zijn razend benieuwd!

anna nooshin alter

alter trailer trash

Anna Nooshin ALTER kledinglijn
Als we naar de kledinglijn van Anna Nooshin kijken zien we vooral tops en T-shirts hangen met ‘ALTER’ erop. Naast de T-shirts (€40), croptops (€25) zijn er kettingen (35), oorbellen (€30), tassen (€15) en aanstekers (€5) te koop. Shoppen? Dat kan dit hele weekend in de pop-upstore op het Museumplein en binnenkort online!

anna nooshin alter

Psssst: Volg Girlscene op Instagram (@Girlscene.nl) en kijk via onze Instagram-stories (live) mee en check het bericht dat ze heeft achter gelaten speciaal voor alle Girlscene lezeressen!

Must reads 👀