News

Diva uit de Bachelor 2021 gespot met de vader van Tony Junior

Helaas ging Diva tijdens De Bachelor 2021 er niet met het hart van Tony Junior vandoor, maar nu is de girl wel gespot met de vader van Tony. Huh, wat?

Diva de bachelor 2021 Tony Juniorr

Tijdens De Bachelor 2021 zagen we al dat Diva het erg goed kon vinden met de vader van Tony Junior, Tony Peroni en die band is alleen maar sterker geworden, want de twee zijn nu ook samen naar het concert van de Snollebollekes geweest. Zo schrijft Tony Peroni dan ook bij een Instagramfoto met Diva: “Even met deze topper de boel op zijn kop gezet.” Hoe leuk? Wij zijn echt obsessed met dit vrolijke duo en het blijkt wel dat Diva een betere band heeft met de vader van Tony dan met Tony Junior himself

Heeft Diva haar Divo gevonden?

Omdat Diva uit De Bachelor 2021 met de vader van Tony Junior op stap gaat, betekent dit natuurlijk niet dat zij met Tony Junior aan het daten is. Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor 2021 werd er namelijk door Rick Brandsteder gehint dat Diva haar Divo gevonden heeft. Helaas zei Diva hier verder niks over, dus weten we niet zeker of het alleen bij gossip blijft of dat Diva echt een nieuwe lover heeft… Wij zijn hier in ieder geval heel erg benieuwd naar en hopen dat de girl hier snel duidelijkheid over geeft.

Alles over de 'nieuwe vriendin' van Tony Junior 

Maar Diva zou dan niet de enige met een nieuwe vriend zijn, er wordt namelijk ook flink gespeculeerd dat Tony Junior himself een nieuwe vriendin heeft… Op een Instagrampost van RealityFBI is dan ook te zien dat Tony een vrouw met zijn scooter afzet waarbij kusgeluiden zijn te horen en de woorden: “Dag schat”, “doei lieffie” Deze vrouw is natuurlijk niet Julia Sinning, maar hij houdt het wel bij Julia’s, want dit meisje is namelijk de enige echte Julia Bouwmeester… Of de twee echt een relatie hebben is niet bekend, want Tony date er de laatste tijd behoorlijk op los! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved