Lifestyle

Deze adventskalenders zijn nu al te koop bij de Action (en online!)

Adventskalenderlovers opgelet, bij de Action kun je nu ook al de nieuwe adventskalenders 2021 kopen! Adventskalenders vol beautyproducten, snoep of chocola en dat allemaal lekker budgetproof. Dit zijn de Action adventskalenders van 2021 die je deze kerst wilt hebben.

Action adventskalenders 2021 #1 – Max & More make-up adventskalender
We beginnen met een beauty adventskalender. De adventskalenders 2021 met beautyproducten zijn vaak best prijzig, maar bij de Action vind je gelukkig een budgetproof variant. In deze kalender vind je achter ieder vakje tot kerst een beautyproduct van Max & More, het make-up merk van Action. Denk aan nagellak, highlighter drops, oogschaduw en lippenstift. 

Hier bestel je de adventskalender

adventskalenders action 2021

Action adventskalenders 2021 #2 – Spa Exclusives adventskalender
Meer fan van verzorgingsproducten? Dan is de budgetproof adventskalender van Spa Exclusives misschien wel wat voor jou. In deze kalender vind je onder andere fijne handcrèmes, shampoo, conditioner en bodylotion. 

Hier bestel je de adventskalender

adventskalenders 2021 action spa exclusives

Action adventskalenders 2021 #3 – Celebrations adventskalender
Van beauty naar chocola! Bij Action vind je namelijk ook genoeg adventskalenders met achter ieder vakje iets om op te eten. Deze Celebration adventskalender bijvoorbeeld met daarin Mars, Twix, Milky-Way en Bounty. Yum!

Hier bestel je deze adventskalender

adventskalenders 2021 action

Action adventskalenders 2021 #4 – Milka adventskalender 
Wie is er niet gek op Milka chocola? We waren al van van Milka taart en deze Milka koekjes, maar deze adventskalender staat ook hoog op ons lijstje. I mean, achter elk vakje een chocolaatje? Perfect! Met deze kalender kan het niet misgaan deze kerst. (Oh ja, psst: online spotten we ook een Milka adventskalender met Oreo!)

Hier bestel je deze adventskalender

milka adventskalender 2021 action

Action adventskalenders 2021 #5 – Look-o-look adventskalender 
Nog zoeter dan zoet is deze Look-o-look adventskalender. In deze adventskalender vind je natuurlijk snoep, van de oldskool snoepketting tot Mentos en Fruitella. En natuurlijk Chupa Chups-lolly’s! Sweet christmas… 

Hier bestel je deze adventskalender

action adventskalenders 2021

Beeld: iStock, bol.com