News

Alles wat je wil weten over de vriend van Monica Geuze

Als trouwe kijkers van Like Monica zagen we Monica Geuze’s vriend Robbert best vaak in beeld, maar wat weten we eigenlijk allemaal over Robbert? Lees vooral verder, want wij hebben alles wat je over Robbert wil weten voor jou op een rijtje gezet!

Wie is de vriend van Monica Geuze?

Monica Geuze had eerst relaties met de bekende rapper Lil’ Kleine en de profvoetballer Lars Veldwijk. Met die laatste heeft Monica ook een dochtertje gekregen, Zara-Lizzy. Nu is Monica al bijna twee jaar gelukkig met haar vriend Robbert Kroese. Over de relatie met Robbert vertelde Monica al: “Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mij leven met hem te delen.” Dat geloven wij graag, want het geluk straalt echt van de twee af!

FOTO: er is alwéér ingebroken in de auto van Monica Geuze

View post on Instagram
 

Alles over Robbert Kroese, de vriend van Monica Geuze

In de documentaire Like Monica op Videoland hebben we natuurlijk als trouwe kijkers al kennis gemaakt met de vriend van Monica Geuze, Robert Kroese, maar eigenlijk weten we nog helemaal niet zoveel over hem. De details houdt Robbert dan ook graag voor zichzelf, want op zijn socials is helemaal niets over hem te vinden. 

Het begin van hun relatie 

Monica en Robbert elkaar hebben ontmoet op de datingapp Raya, dit is niet zomaar een datingapp, maar vooral voor succesvolle of bekende mensen. Hier klikte het eigenlijk meteen tussen de twee en het grappige aan het verhaal is dat Monica’s beste vriendin Danique Bossers die we onder andere kennen van Most Wanted, Robbert al kende en dan ook heel enthousiast over de boy was. Dit klinkt toch echt als de perfecte love story? 

View post on Instagram
 

Wat voor werk doet Robbert Kroese, de vriend van Monica Geuze?
 

No worries, wij hebben gelukkig wel het een en ander over hem gevonden. Zo is Robbert 29 jaar oud een werkt hij als retailmakelaar voor KroesePatrnotte. Daarnaast zijn de twee nog steeds happy in love en wonen ze al een tijdje in een waanzinnig huis in Amsterdam Oud-Zuid. Als we de vlogs en de Instagram kiekjes van Monica mogen geloven zijn de twee nogsteeds happily in love en genieten ze volop van de liefde die ze elkaar elke dagen geven; cute! 

 

 

Beeld: Bruno Press