Lifestyle

5x hacks om je Instagram Stories nóg toffer te maken


Je Instagram Stories naar een hoger level tillen? Met deze hacks van TikTokker Roxy komt dat helemaal goed. Met haar Instagram Stories hacks you didn’t know they existed gaat ze namelijk helemaal viral. En wij snappen wel waarom. Dit zijn de beste Instagram Stories hacks die je zéker wilt uitproberen in je eigen stories.

1. De polaroidfoto
Met een paar simpele witte lijntjes maak je in no-time een mooi vierkantje in je Instagram Stories. En voilá: je hebt een soort polaroidfoto gemaakt in je Instagram Stories. Een hele makkelijke hack en het ziet er ook nog eens heel tof uit! (Al is echte foto’s maken met een polaroidcamera natuurlijk óók fantastisch)

@roxanna.roxi

Did you know this? ##iphonetricks ##tiktokhacks ##instagramstory ##tiktoktricks

♬ original sound – ROXY


2. De flashy foto
Heb je een toffe selfie gemaakt tijdens het uitgaan? Dan is dit de perfecte hack voor je Instagram Stories. Met een flashy GIF’je ziet je story er namelijk heel snel fantastisch uit!

@roxanna.roxi

Did you know? ##iphonehack ##tiktokhack ##tiktoktrick ##iphone

♬ original sound – ROXY


3. De foto in de foto
Een foto in een foto klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar ook deze Instagram Stories hack is peanuts. Roxy legt het stap voor stap uit in haar TikTok.

@roxanna.roxi

Did you know? ##iphonetrick ##iphone ##pose ##tiktokhack

♬ original sound – ROXY


4. Je nieuwe foto uitlichten in je story doe je zo
Als je een fantastische nieuwe foto hebt gepost en ‘m wil uitlichten in je story, probeer dan eens deze manier. Een stuk minder saai dan als je ‘m normaal deelt! Wedden dat de likes binnenstromen?

@roxanna.roxi

Did you know? Video IG story idea : @ thatcoachmike ##iphonehack ##tiktoktrick ##tiktokhack

♬ original sound – ROXY


5. De beste GIF’jes voor je Instagram Stories
Ken je dat, dat je een GIF’je wil invoegen in je Stories maar je nét de goede niet kunt vinden? Daar heeft TikTokker Roxy gelukkig ook tips voor. Met deze keywords komt het helemaal goed met jouw stories.

@roxanna.roxi

Did you know? ##iphone ##iphonetrick ##tiktokhack ##learnontiktok

♬ original sound – ROXY

Bron: TikTokBeeld: iStock