Lifestyle

Dit zeggen al jouw selfie houdingen over je persoonlijkheid

Eerlijk is eerlijk, we zijn allemaal dol op het maken van selfies. Er zit niet voor niks een frontcamera op je smartphone, toch?! 😉 Wanneer we goede belichting vinden, en onze make-up on fleek is vinden we altijd wel even tijd voor een selfie. Of je nu alleen bent, met je huisdier of met je vriendinnen… een selfie is een begrip geworden en we love it! Maar wat betekenen jouw selfies eigenlijk? Girlscene zocht het voor jullie uit, lees snel verder en ontdek jouw favoriete selfie betekenis.

Snapchat filter selfie
Je trekt je niks van anderen aan (you go girl!) en al helemaal niet wanneer ze jou ‘basic’ noemen. Wat denken ze wel niet, jij doet wat je leuk vindt en laat je absoluut niet beïnvloeden door anderen. Stiekem weet je zelf ook wel dat iedereen deze Snapchat filter selfies maakt en het is ook wel een beetje verloren hype, maar who cares. Jij rockt elke selfie al sinds de iMac’s in de bibliotheek photobooth hadden… mét filter!

View post on Instagram
 

No make-up selfie
Jij bent super relaxed en zelfverzekerd. Waarom zou je per se make-up moeten dragen voor een selfie als je een natural beauty bent?! Jij zit zelfverzekerd in je vel en houd ook helemaal niet zo van make-up, een laagje op je gezicht hoeft voor jou niet altijd. Less is more!

View post on Instagram
 

Huisdier selfie
Je vindt het niet nodig om alleen maar selfies van je eigen hoofd op Instagram te zetten. Samen met je huisdier is het toch veel gezelliger. Jij bent dan ook een en al gezelligheid. Lief, zorgzaam en een echte knuffelkont… dat is de beste omschrijving van jouw persoonlijkheid. Een gezellige selfie met je hondje ontbreekt nooit in je feed, alleen zo is hij namelijk compleet.

View post on Instagram
 

Liefdeskoppel selfie
Jij bent gewoon super trots op je vriendje en dat hij de jouwe mag zijn. Soms plaats je er wel drie achter elkaar, trek je niks aan van iedereen die hier moe van wordt. Ze zijn gewoon jaloers. Jij bent mega gelukkig en dat wil je graag laten zien aan iedereen die je volgt, helemaal niks mis mee. You’re happy in love.

View post on Instagram
 

Club selfie
Het maakt jou niks uit wat anderen van jou vinden, tijdens een avondje stappen kan het nog wel eens gebeuren dat je iets plaatst waar je normaal twintig keer over moet nadenken. Alleen, met je vriendinnen of misschien wel een artiest, je hebt het naar je zin en dat laat je zien. Soms twijfel je de dag erna nog wel eens of je de foto wel had moeten plaatsen, maar al snel maakt het je niks meer uit. Dit hoort nu eenmaal bij jou en je kunt er altijd om lachen en herinneringen bij ophalen als je ‘m weer voorbij ziet komen op je feed.

View post on Instagram
 

Vakantie selfie
Jij vindt dat iedereen moet gaan backpacken en de wereld moet ontdekken. Je hoopt met jouw selfie onder de palmbomen anderen te inspireren om dit ook te gaan doen. En stiekem wil je jouw volgers een beetje jaloers maken. Terwijl jij heerlijk zit te genieten met een kokosnoot in je hand, zit de rest in ons kikkerlandje waarschijnlijk voor de haars. Verschil moet er zijn, haha!

View post on Instagram
 

Spiegel selfie
Always stick to your roots. Spiegelselfies zijn zowat de oudste selfies die bestaan, nog voordat er selfiecamera’s bestonden maakten we deze selfies al. Jij blijft altijd trouw aan iedereen en dus ook aan de origineelste vorm van een selfie.

View post on Instagram
 

Ben je nog op zoek naar tips waardoor jouw selfies nóg beter worden? Met dit artikel en deze tool rock jij al jouw selfies!

Bron: Babe, GIRLZ | Beeld: iStock

 

Lees ook: Te gekke prijzen met de Mediamarkt kortingscode

Must reads 👀