News

Ex On The Beach-Danny vertelt wat er met zijn been is gebeurd

Ex On The Beach Double Dutch komt steeds dichterbij. Vanaf zondag 11 april is dit heerlijke guilty pleasure programma weer terug op de buis. Dit seizoen valt deelnemer Danny op. Hij heeft namelijk een beenprothese en hij vertelt hierover tijdens een interview met Rumag.

Ex On The Beach-Danny over zijn beenprothese

Het meest spraakmakende programma op de Nederlandse televisie komt weer terug, Ex On The Beach Double Dutch. Wij kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten van alle drama in de villa. De originals van seizoen 7 zijn bekend. Ze zijn strak afgetraind en hebben grote rondingen, zoals elke EOTB-deelnemer. Dit jaar zit er een bijzondere original tussen, Danny. Hij heeft namelijk een beenprothese. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Ex On The Beach Double Dutch dat er een deelnemer meedoet met een prothese.

Motorongeluk

In een interview met Rumag vertelt Danny dat hij anderhalf jaar geleden een motorongeluk heeft gehad. Door dit ongeluk is hij een deel van zijn been kwijt geraakt. Ondanks dit heftige verhaal blijft hij positief. “Het is wat het is en ik moet ermee door. Ik kan wel thuis in een hoekje gaan zitten, maar daar heb je alleen jezelf mee”, vertelt Danny. Gelijk heeft ‘ie!

“Meteen in het ziekenhuis heb ik weer seks gehad”

De deelnemer vertelde al eerder in een voorstelvideo over zijn been. Hij dacht dat zijn seksleven instortte na het ongeluk, maar niets in minder waar. “Meteen in het ziekenhuis heb ik weer met drie vrouwen seks gehad”, vertelt Danny. Hmm, praatjes vullen geen gaatjes toch?

Ex On The Beach Double Dutch seizoen 7

Na alle roddels hebben wij alweer heel veel zin in het nieuwe seizoen. Harrie de Hengst en Temptation Island-Shirley worden op het eiland verwacht. Ook zeggen de originals dat seizoen 7 het heftigste seizoen ooit wordt. Ben jij al aan het aftellen? Wij namelijk wel!

Beeld: MTV