Lifestyle

5 typische momenten die je alleen met je beste vriendin meemaakt

Een beste vriendin is als een klavertje vier: moeilijk te vinden en je hebt geluk als je er eentje hebt. Ze kent jou als geen ander en jullie delen alles samen. Jullie kennen elkaars beste kanten, maar ook elkaars mindere kanten. Maar hoe dan ook, wat er ook gebeurt, je beste vriendin zal altijd voor je klaar staan en je nóóit veroordelen. Zij is niet je vriendin voor even, maar voor je hele leven.

Het is alsof jullie elkaars gedachten kunnen lezen en altijd op één lijn zitten. Hoe dan ook zij zal altijd achter je staan. Hoe gênant of schaamtelijk iets ook is, aan je beste vriendin kan je het altijd vertellen. 

#1. Jullie zeggen precies hetzelfde op hetzelfde moment
Er zijn momenten waar jullie elkaars zinnen afkunnen maken, maar wanneer jullie tegelijk hetzelfde zeggen weet je dat het je beste vriendin is.

#2.  Haar huis is jouw huis
Je weet waar alles staat en hoe alles werkt, net als in je eigen huis. Haar koelkast is eigenlijk jouw koelkast en als je beste vriendin niet thuis is, chill je wel met haar broertje. Poepen op haar wc is ook no problemo

via GIPHY

#3. De meest awkward dingen delen
Je hebt van die dingen die jij eigenlijk aan niemand wilt vertellen, omdat je je écht schaamt. Maar je beste vriendin komt er toch altijd wel achter. Ze is de enige die jouw diepste schaamte en awkward moments kent. Maar ze zal nooit op je neer kijken of iets te raar vinden, daar is ze tenslotte ook je beste vriendin voor. 

#4. Elkaar aankijken en weten wat de ander denkt
Zonder iets te zeggen met elkaar communiceren is een gave, maar voor jullie vanzelfsprekend. Wanneer je aan iemand ergert of juist als je iemand wel ziet zitten, weet zij precies wat er aan de hand is en dat door maar één blik. Superhandig als jullie samen een avondje op stap zijn en er loopt een hottie langs. 😉

via GIPHY

#5. Diepgaande gesprekken voor het slapen gaan
Of jullie nou een sleepover houden of op WhatsApp nog contacten hebben: de momenten voor het slapen gaan maken bij jullie allebei veel los. Jullie analyseren samen nog even de dag en komen daardoor op de vreemdste gespreksonderwerpen, die leiden tot hele diepgaande gesprekken. Van de gekste seksstandjes tot jullie grootste nachtmerries. Deze gesprekken vergeet je sowieso niet meer. 

Bron: newsmonkey.be | Beeld: iStock