Lifestyle

Aha! Dít is volgens je horoscoop jouw ideale bff

Geloof jij volledig in je horoscoop? Of jij het nou gelooft of niet, je sterrenbeeld heeft wel degelijk te maken met je persoonlijkheid. Zo schieten sommige mensen schieten beter met elkaar op dan anderen en heb jij met bepaalde mensen meteen een klik, mede dankzij je sterrenbeeld. Ontdek nu welk sterrenbeeld jouw bestie for life is.

1. Ram (21 maart -19 april)
Een Ram heeft een creatieve persoonlijkheid en is gewend op de meest gekke manieren inspiratie te krijgen voor leuke plannen. Spontaan met ideeën komen is een van hun leukste eigenschappen. Ze nemen je altijd mee op de leukste uitjes en stedentripjes. De Ram werkt ontzettend hard en is erg ambitieus. Waar je voor op moet passen is dat ze erg ongeduldig zijn.
Beste match: De beste match voor de Ram is Vissen. Vissen zijn heel rustig en loyaal. Ze steunen je door dik en dun. Vissen zijn hele zorgzame mensen en houden rekening met anderen. Ze passen perfect bij elkaar omdat Vissen het ongeduldige karakter van de Ram in evenwicht brengt.

2. Stier (20 april- 20 mei)
Stieren hebben een hele sterke persoonlijkheid. Als de Stier iets in haar hoofd heeft, geeft ze dat niet snel op. Dit betekent ook dat ze behoorlijk eigenwijs is en daardoor soms moeilijk is om mee te werken. Ondanks dat is een Stier vastbesloten en de meest loyale vriendin.
Beste match: De beste match voor de Stier is een Weegschaal. Een Weegschaal helpt om de emoties van de Stier in balans te houden en helpt bij het maken van snelle beslissingen en voelt zich verantwoordelijk voor hun vrienden.

3. Tweelingen (21 mei- 20 juni)
De Tweelingen heeft een grote verbeeldingskracht en een creatieve geest. Ze zijn af en toe een onredelijk en impulsief en soms zelfs emotioneel en humeurig, ondanks dat gaat het wel flexibel bij het bijleggen van een ruzie.
Beste match: De beste match voor de Tweelingen is Waterman. Een Waterman is makkelijk in de omgang. Het is voor hen geen probleem om beslissingen van hun BFF, de Tweelingen, te accepteren. Een waterman maakt zich geen zorgen en laat het leven op haar af komen.

4. Kreeft (21 juni- 22 juli)
Een Kreeft heeft niet veel nodig in haar leven. Het is een simpel persoon. Ze is al snel tevreden met alleen familie en vrienden. Ze is gemakkelijk in de omgang en vermijden elke vorm van conflicten, drama of andere onaangename situaties.
Beste match: De beste match voor de Kreeft is Steenbok. Steenbokken zijn vrijgevig en sociaal. Ook is de Steenbok erg zorgzaam en wil ze op alle mogelijke manieren behulpzaam zijn. De Steenbok lijkt op de Kreeft en daarom begrijpen ze elkaar heel goed.

5.Leeuw (23 juli- 22 augustus)
De Leeuw heeft een sterk en dominant karakter. Ook is ze geboren leider en wil graag het respect van andere verdienen. Ze neemt zelf alle beslissingen. Niet alleen heeft de Leeuw een sterk karakter maar is ze ook erg charmant en sociaal, hierdoor maakt ze sneller vrienden.
Beste match: De beste match voor de Leeuw is de Waterman. Watermannen zijn namelijk bescheiden. Ze zijn het compleet tegenovergestelde van de Leeuw waardoor ze goed bij elkaar passen.

6. Maagd (23 augustus- 22 september)
Maagden zijn uitstekend in het communiceren. Ze lossen makkelijk problemen op. Ook zijn ze ontzettend vriendelijk, hierdoor is het alleen wel makkelijker om ze te domineren. Ze hebben de wildste ideeën en dromen, maar als ze zich er niet aan toegeven bereiken ze niks.
Beste match: De beste match voor de Maagd is Ram. Maagden houden ervan om omringd te zijn door creatieve mensen. Daarom is de Ram een favoriet van de maagd. Ook is de Ram het eens met de gekste ideeën van de maagd en zorgen ze ervoor dat deze ideeën ook uitkomen.

7.Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Balans is belangrijk voor de Weegschaal. Ze vinden het niet leuk om eenzijdig te leven. Schoonheid en intelligentie waarderen ze in andere mensen. Zelf is de weegschaal ook erg intelligent.
Beste match: De beste match voor de Weegschaal is een Stier. De Stier heeft namelijk dezelfde interesses als de Weegschaal. Ze houden beide van een rustige avond met een glas wijn en een goed boek of een romantische film.

8. Schorpioen (23 oktober- 21 november)
De Schorpioen is mysterieus en heeft veel geheimen. Ze hebben een sterke mening maar delen die vaak niet met anderen. Ook verspillen ze niet aan iedereen hun tijd en energie. Ze hebben interesse in de mensen die moeite voor ze doen.
Beste match: De beste match voor de Schorpioen is Boogschutter. De boogschutter is gemakkelijk in de omgang en ontzettend sociaal en dat balanceert de vriendschap tussen de twee.

9. Boogschutter (22 november- 21 december)
Vastbesloten is de Boogschutter zeker, ze hebben hoge ambities en zijn doelgericht. Niemand komt tussen hen en hun carrière. Ze houden niet van drama.
Beste match: De beste match voor de Boogschutter is de Leeuw. Leeuwen zijn erg zelfverzekerd en dat waardeert de Boogschutter. Ze motiveren elkaar en juichen voor elkaars succes.

10. Steenbok (22 december- 19 januari)
Steenbokken zijn over het algemeen heel slim maar hebben een complexe manier van denken. Ze houden van structuur en logica en zijn geweldig in het organiseren. Een Steenbok en het omgaan met kritiek gaat helaas niet goed samen.
Beste match: voor de Steenbok is de Boogschutter een match. Een boogschutter is namelijk ook systematisch. Wanneer de Boogschutter zich op een project richt moet je haar niet storen. Steenbokken hebben precies hetzelfde.

11. Waterman (20 januari-18 februari)
Watermannen staan liever niet in het middelpunt van de belangstelling. De waterman is terughoudend en kalm. Een Waterman raakt snel verveeld en is dan al gauw ongeïnspireerd en lui. Watermannen zijn zorgeloos en houden er niet van om vooruit te denken.
Beste match: De beste match voor de Waterman is Tweelingen. Tweelingen houden niet van een lakse houding. Ze vinden het fijn als iedereen lekker actief is. De Tweelingen leert de Waterman hoe ze georganiseerd en productief moeten zijn.

12. Vissen (19 februari- 20 maart)
Vissen zijn mysterieus. Ze hebben veel kennis en wijsheid, maar houden dit voor zichzelf. Ze staan altijd klaar voor vrienden en zijn de meest liefdevolle personen voor hun familie.
Beste match: De beste match voor de Vissen is de Schorpioen. Schorpioenen zijn geweldige motivators. Ook zijn ze het meest betrouwbaar, Vissen voelen dit al gauw aan en vertellen hun diepste geheimen aan de Schorpioen.

Is je BFF het juiste sterrenbeeld, of juist inet? Dat maakt niet uit! Je hebt af en toe meningsverschillen, maar als je een echte vriendschap hebt kom je hier zeker uit. Hou dit lijstje wel in gedachten als je nieuwe mensen ontmoet, hoe meer vrienden, hoe beter. Toch?

Bron: Elitedaily.com, Peacequarters.com, Yourtango.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved