Health

5 seksstandjes die jij vanavond nog met je lover wil proberen

Als jij denkt dat je alle standjes al hebt geprobeerd, think again. De missionaris? Best prima, maar niet heel spannend meer. Doggy en 69 heb je ondertussen ook al honderden keren gedaan. Het is tijd voor wat nieuws! In plaats van wéér dezelfde routine in bed is het leuk voor jou (en je lover) om eens iets anders te doen tussen de lakens. Hoe 'anders' jij wilt gaan bepaal je natuurlijk helemaal zelf, maar misschien haal je leuke inspiratie uit de volgende *ahum* bijzonder standjes.

1. De X-positie
Dit standje staat ook wel bekend als de 'crisscross' en vraagt om een rustige aanpak. Ga op je rug liggen en laat je lover op je zitten met zijn gezicht naar jou en zijn benen over die van jou gekruist. Je doet het goed als je samen een (guess what) X vormt. 

2. Butter Churner
Deze vreemde naam heeft ook een nogal aparte uitvoering. Waarschuwing: misschien schiet er wat kramp in je nek, maar voor dat fantastische hoogtepunt hebben we het wel over. Ga eerst op je rug liggen en gooi dan je benen omhoog, inclusief je rug. Hij gaat voor je staan en vangt je benen op zodat hij ze omhoog kan duwen. Vervolgens kan hij op je zitten. Zorg er wel even voor dat hij zich ergens aan vast houdt, anders heeft je nek het zwaar te verduren. Ben je niet zo lenig? Met deze tips word je leniger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pirate🌹🇺🇸 (@oaktownpirate) on

3. David Kopperfield
Bij dit standje draait het vooral om het kussen. Ga op je rug liggen met een kussen onder je billen. Dit zorgt ervoor dat je bekken meer gekanteld worden waardoor de seks nog véél beter is. Psssst: Hier lees je waarom seks super goed voor je is. 

4. De schommel
Dit standje vergt wel even wat oefening. Je lover zit op de rand van het bed met beide benen op de grond. Jij gaat op zijn schoot zitten en pakt zijn handen. Vervolgens leun je héél voorzichtig naar achteren. Jullie moeten samen een ritme zien te krijgen waardoor dit niet alleen goed teamwork is, maar het zorgt ervoor dat je het universum ziet ;-).

5. De val
Deze lijkt een beetje op de schommel, maar net even een stapje verder. Je geeft je lover namelijk letterlijk een duizelingwekkende ervaring. Hier komt ie: je vriend gaat ondersteboven op de bank zitten met zijn benen over de achterleuning. Zijn hoofd hangt dus ondersteboven. Nu al spannend hè? Jij gaat op hem zitten en houdt hem bij zijn schouders vast zodat hij niet van de bank afvalt. Misschien is dit een goed idee voor een vluggertje, want je wilt natuurlijk niet dat je vriend straks knock-out op de grond ligt. 

Bron: Cosmopolitan.com, Womanshealth.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved