Astrologie

Weekhoroscoop: dit hebben de sterren in petto voor jou deze week

weekhoroscoop-week-13

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben deze week? Check hier Girlscene's weekhoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Terwijl maart zijn einde nadert, is dit dé tijd om ruzies bij te leggen en alle conflicten op te lossen! Het is de perfecte week om je relaties te versterken door de liefde te verzegelen. Maar vergeet niet om met wijd open ogen de sprong te wagen in deze relaties!

Dit is niet het moment om op avontuur te gaan of jezelf te beperken met strakke schema’s. Dus waarom niet lekker met beide voeten op de grond blijven staan de komende weken? Neem de tijd om goed na te denken over wat je echt wilt voordat je grote veranderingen in gang zet. Vertrouw ons, Ram, dit is belangrijk!

Aan het einde van de week draait alles om familie! Het is tijd om je toewijding te tonen en de komende weken echt te investeren in het bouwen van een thuis en het zorgen voor je huishouden. Plant die zaadjes van liefde en toewijding, en zie hoe ze prachtig tot bloei komen deze lente!

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, dit wordt een volle maan die je niet kunt ontlopen! Al je slechte gewoonten komen aan het licht, maar geen paniek, dit is jouw kans om dingen recht te zetten en positieve gewoonten te ontwikkelen die je leven kunnen verbeteren. Het vergt wat zelfdiscipline, maar geloof ons, het is het waard!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de komende weken! Bereid je voor op wat serieuze veranderingen in je leven. Hoewel het misschien wat hobbelig zal verlopen, is het eigenlijk een tijd van wedergeboorte. Dus wees niet bang om langzaam te gaan en alle veranderingen te omarmen. Je zult ons later dankbaar zijn!

Het is ook belangrijk om jezelf uit te dagen om je gedachten te uiten en open te staan voor nieuwe dingen. Gebruik je emotionele intelligentie om tot de kern van de problemen te komen en wees niet verbaasd als anderen naar jou toe komen voor advies en begeleiding. Je hebt zoveel wijsheid te delen, dus wees gul!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

De laatste week van maart begint met een knaller! Het is een perfect moment om die creatieve projecten af te ronden en ze aan de wereld te laten zien. En waarom niet wat extra kleur toevoegen aan je omgeving, je talenten bijschaven en jezelf verwennen met nieuwe ervaringen? Maar vergeet niet om alles in balans te houden, Tweelingen.

Geef jezelf een boost en zet een streep onder alle conflicten. Die hebben geen plaats in jouw wereld. Je hebt geen rivalen nodig die je van je pad afleiden, dus laat de competitie achterwege en focus op jouw eigen reis.

Richt je energie liever op het verdienen van geld. Dit is dé tijd om te streven naar wat je wilt en te genieten van de dingen die het leven waardevol maken. Onthoud wel, rijkdom komt in vele vormen, en geld is slechts één van die vormen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je staat mogelijk voor wat uitdagingen thuis, maar vrees niet! Vind de juiste balans tussen werk en thuisleven terwijl je aandacht besteedt aan de huishoudelijke kwesties. Ontdek wat er allemaal tot bloei is gekomen sinds de herfst en welke mooie dingen je kunt opbouwen met je geliefden.

Blijf onvermoeibaar werken aan het verbeteren van je leven. Dit is geen tijd voor snelle fixes of gemakkelijke antwoorden. Het vereist toewijding en doorzettingsvermogen om echte verandering te bewerkstelligen. Het kan wat tijd kosten, lieve Kreeft, maar geloof ons, de beloning zal het allemaal waard zijn.

Omarm het pad van zelfmeesterschap terwijl je streeft naar een beter leven. De komende weken brengen mogelijk nieuwe beginnen en een dieper zelfbewustzijn, omdat je klaar bent om jezelf te heruitvinden en te groeien naar iets nieuws en prachtigs.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Na een welverdiende rustperiode is het nu tijd om jouw leven weer op de rails te krijgen! Voel de energie stromen terwijl je die taken aanpakt waar je al zo lang tegenop ziet. En waarom niet wat qualitytime doorbrengen met dierbaren onder het genot van een heerlijk kopje koffie? Verhalen delen en lachen – wat een geweldige manier om bij te praten!

Maar wees voorzichtig met persoonlijk drama. Ook al is het lente en lonkt het avontuur, dit is niet het moment om impulsieve beslissingen te nemen. Blijf gefocust, Leeuw, en zorg ervoor dat je plezier in balans blijft met verantwoordelijkheid!

En laten we niet vergeten dat maart op een heerlijke noot eindigt! De komende weken markeren het einde van negatieve vibes en het begin van een fris nieuw seizoen in jouw leven. Duik diep in je gevoelens, vind innerlijke rust en gebruik zelfs momenten van eenzaamheid om verlichting te bereiken. De wereld ligt aan je voeten!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Het belastingseizoen staat voor de deur, dus het is tijd om je financiën te regelen! Neem een kijkje naar het budget dat je in de herfst hebt opgesteld en beoordeel wat je hebt bespaard en waar je nog aan moet werken. Blijf gefocust en op het juiste spoor, Maagd!

Vooral nu je thuissituatie wat turbulent kan worden in de komende weken. Er is een kans dat je je leven moet herorganiseren en een beetje ontworteld kunt raken. Onthoud waar je vandaan komt, zodat je je pad kunt blijven volgen.

Met al die beweging is het een geweldig moment om jezelf te vinden in jouw gemeenschap. Je voelt sterk mee met anderen, dus waarom zou je niet beginnen met wat vrijwilligerswerk, in welke vorm dan ook? Help anderen zonder jezelf te verliezen of jezelf op te offeren!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Het einde van de maand werpt een licht op jouw vooruitgang. Wat een fantastische tijd om terug te kijken op waar je begonnen bent en waar je naartoe gaat. Zet in op je eigen belangen en gebruik deze tijd in de schijnwerpers verstandig. Succes, Weegschaal!

Wees voorzichtig met wat je zegt in de komende weken. Woorden uitgesproken in het heetst van de strijd kunnen lang blijven hangen. Overweeg je plannen opnieuw, want er kunnen blinde vlekken zijn.

Met het nieuwe seizoen in aantocht, ben je klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Dit is het perfecte moment om je te wijden aan je doelen en ambities terwijl je hard werkt aan jouw toekomst. Kijk toe hoe de vruchten van je inspanningen tot bloei komen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Terwijl we het einde van de maand bereiken, kan je merken dat je sociale batterij een beetje leeg begint te raken. Dit is het perfecte moment om nog even te herstellen en op te laden voordat de lente aanbreekt. Gebruik deze tijd om te genezen van eventuele heart break en om extra goed voor jezelf te zorgen.

Maar let op je uitgaven de komende weken. Het is verleidelijk om impulsief dingen te kopen die je eigenlijk niet nodig hebt. Neem even de tijd om te overwegen of je echt iets wilt voordat je die creditcard tevoorschijn haalt.

Richt je in plaats daarvan op je groei en persoonlijke ontwikkeling. Dit is het perfecte moment om terug naar school te gaan of een mentor te vinden die je kan helpen je horizon te verbreden. Misschien moet je terug naar je roots om jezelf echt te vinden, Schorpioen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Eindig de maand met een sociaal tintje, want je bent helemaal klaar om het nieuwe seizoen in te duiken met vrienden. Dit is het perfecte moment om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens werkborrels of feestjes. Misschien leidt een groepsuitje zelfs tot romantische verbindingen.

Whoa, Boogschutter! Doe jezelf een plezier en wacht nog even met het knippen van je haar of het bijwerken van je pony. Het zal niet zo perfect uitpakken als je denkt. Concentreer je op het cultiveren van een positievere kijk op het leven, zonder een al te rooskleurige bril op te zetten.

Zeker omdat er grote veranderingen op komst zijn. De komende weken zal je je richten op het transformeren van je leven en persoonlijke groei. Er is een sterke kans op een soort hergeboorte terwijl je het verleden loslaat en stappen vooruit zet.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Na maanden van toewijding, komt eindelijk het moment van beloning. Alle ogen zijn op jou gericht terwijl je je klaarmaakt om jouw succes te vieren. Het is goed mogelijk dat je carrière een sprong voorwaarts maakt, een salarisverhoging krijgt, of je reputatie een boost krijgt. Neem een welverdiende buiging, Steenbok!

Maar pas op, je zou de drang kunnen voelen om jezelf terug te trekken. Hoewel het verleidelijk kan zijn om jezelf te verscheuren van binnen, is dat niet verstandig. Omarm de pijn, maar laat het niet overheersen.

Gelukkig is er goed nieuws voor jouw relaties de komende weken. Dit is hét moment om je commitment aan te gaan met de belangrijke mensen in je leven, en om je relaties naar nieuwe hoogten te tillen.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De volle maan werpt misschien wel een licht op een belangrijke ontdekking. Het kan een ander aspect van je leven onthullen waarin je balans moet vinden. Dit is een fantastische gelegenheid om je te concentreren op je morele principes en waar je voor staat.

Wees voorzichtig met je wensen in de komende weken. Het kan op de lange termijn niet zijn wat je echt wilt. Terwijl je misschien iedereen wilt helpen, Waterman, moet je niet vergeten om ook voor jezelf te zorgen.

Sluit maart af door wat zelfdiscipline toe te passen. Dit is een geweldige tijd om aan jezelf te werken en anderen van dienst te zijn. Maar probeer niet alle pijn van anderen op je te nemen en een martelaar te worden, want dat is een last die te zwaar is om te dragen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De veranderingen die je afgelopen herfst hebt doorgevoerd, komen eindelijk op krachtige en intense wijze tot bloei! Het is tijd om los te laten wat je niet langer dient, zelfs als het wat pijnlijk kan zijn. Maar weet je, dat hoort erbij!

Je zou jezelf zelfs volledig kunnen storten op je werk! Maar terwijl je jouw weg baant naar je ambities en het spel speelt, vergeet niet je ware visie in het oog te houden. Laat je niet zozeer meeslepen door je sociale imago dat je jezelf verliest, lieve Vissen.

En vergeet vooral niet jezelf toe te wijden aan plezier! Je verdient het om je goed te voelen en volop van het leven te genieten in de komende weken. Dit is dé tijd voor diepgaande liefdesrelaties die meer zijn dan alleen maar vluchtige lenteverliefdheden. Oeh la la!

Beeld: One Day