Astrologie

Dit zijn je grootste irritaties volgens je geboortemaand

irritaties-geboortemaand

Door de kleinste dingetjes kunnen onze nekharen overeind gaan staan. We irriteren ons allemaal wel eens. Of dit nu gaat om mensen die langzaam voor je blijven lopen, dagenlang geen antwoord geven op je appjes of het geluid van iemand die te hard tikt op zijn toetsenbord. Annoying! Toch vindt niet iedereen dezelfde dingen irritant. Dit zijn jouw grootste irritaties volgens je geboortemaand.

Januari

Is jouw geboortemaand januari, dan zijn tijdverspilling en dagen doorbrengen zonder plan jouw grootste irritaties. Het voelt inefficiënt en doelloos. Ze willen altijd iets op de kalender hebben staan en een dag is pas geslaagd als de hele to do-list is afgewerkt. Januari baby’s houden van structuur en kunnen niet zo goed omgaan met chaos en stress. Ze raken gefrustreerd als hun planning niet verloopt zoals ze zouden willen. Ons advies: relax, het komt wel goed!

Februari

Waar de mensen die in januari geboren zijn juist alles willen vastleggen, is dit bij de februari-feesters totaal het tegenovergestelde. Hun grootste ergernis is namelijk het gebrek van vrijheid en het volgen van regels. Zij kunnen niet zo goed omgaan met autoriteit en houden er niet van als iemand hen vertelt wat ze moeten doen. Ze botsen vaak met mensen met een traditionele denkwijze en laten zich niet in een hokje drijven. Daar het is leven te kort voor!

Maart

Geboren in maart? Dan zijn oppervlakkigheid en onoprechtheid jouw grootste irritaties. Jij hebt behoefte aan een échte connectie en diepe gesprekken. Een kletspraatje over koetjes en kalfjes gaat er bij jou niet in. Het frustreert je dat een groot deel van de samenleving gericht is op uiterlijk en materialisme. Ga op zoek naar mensen en relaties waarmee je een betekenisvolle verbinding kan aangaan en ontwijk de mensen die niet op jouw emotionele level zitten. Dan erger jij je een stuk minder vaak!

April

De grootste irritaties van de mensen met februari-verjaardagen, komen overeen met de geboortemaand april. Ook zij kunnen niet goed omgaan met beperkingen en autoriteit. Zij willen vrijheid, zelfstandigheid en out-of-the-box denken. Wanneer dit recht van hen wordt afgepakt, zijn ze niet te genieten en is hun irritatielevel through the roof. Daarnaast zijn het ondernemers en hebben ze geen geduld voor uitstellers of aarzelaars.

Mei

Mei baby’s kunnen niet zonder een betrouwbare omgeving en stabiliteit. Zij ergeren zich rot aan mensen die hun beloftes verbreken of chaos brengen door wispelturig gedrag. Ze houden van rust, harmonie en hebben een goed oog voor detail. Dus de onruststokers en warhoofden moeten maar ver uit de buurt blijven van mensen met hun verjaardag in mei.

Juni

Hoewel de eerste zomerkinderen vaak positief ingestelde personen zijn, hebben ook zij genoeg irritaties. Denk bijvoorbeeld aan verlegen personen en mensen die hun hart niet durven te openen. Pfff, met wie moeten ze dan een gezellige zomeravond op het terras doorbrengen? Ze willen interessante gesprekken met een nieuwsgierig, expressief persoon. Sorry introverts, jullie zijn hier niet welkom.

Juli

Juli-geborenen kunnen zich enorm ergeren aan onoplettendheid en gebrek aan waardering. Mensen met de geboortemaand juli zijn van nature harde werkers. Ze vinden het daarom vervelend als vrienden, collega’s of klasgenootjes hun inspanning en inzet vanzelfsprekend vinden. Ze staan altijd klaar voor anderen en irriteren zich vreselijk aan egocentrischten en narcisten.

Augustus

Heb jij geen respect voor ouderen en neem je de hulp van anderen altijd voor lief? Blijf dan ver uit de buurt van mensen die hun verjaardag in augustus vieren. Zij zijn geboren leiders en streven graag naar respect en erkenning. De irritaties lopen hoog op wanneer ze iemand horen tegenspreken tegen een leraar, ouder of bijvoorbeeld een politieagent. Het wederzijdse respect wat bij sommigen mensen ontbreekt, irriteert de augustenaren enorm. Daarnaast hebben ze weinig geduld voor twijfelaars en onzekerheden van anderen.

September

Als jouw bestie in september geboren is, klinkt het volgende heel herkenbaar. Alles moet perfect zijn en geordend. Er mag niks fout gaan op een meidentripje naar de zon en alle belangrijke papieren liggen al weken van tevoren klaar. Ze kunnen zich gigantisch ergeren als iemand roet in het eten gooit van de strakke planning of niet goed is voorbereid. Zij hebben alles in orde, dan kan jij dat toch ook? Ze hebben graag de touwtjes in handen en vinden het vervelend als iemand dit probeert over te nemen.

Oktober

Ben je in oktober geboren? Dan lijkt het ons een goed idee om een rechtenstudie te gaan doen. Jij vindt onrecht vreselijk, irritant en frustrerend. Soms valt het buiten je macht, maar dan kan je er nog dagen over malen. Rechtvaardigheid staat bij jou op nummer één en je weet dan ook precies waar jijzelf recht op hebt. Daarnaast kan jij het niet aanzien als iemand onterecht verkeerd wordt behandeld. Gaat de lover van je beste vriendin vreemd? Jij bent niet bang om dit van de daken te schreeuwen. Karma is a B****, maar een oktober-geboren zijn nog véél erger!

November

November en maart baby’s kunnen elkaars hand schudden. Zij hebben dezelfde ergernissen en irritaties. Mensen die geboren zijn in november zijn vaak mysterieus en diepzinnig. Waardoor zij snel gefrustreerd raken door oppervlakkige gesprekken en interacties. Ze zijn uniek en willen ook weten wat jou, jou maakt. “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, gaat er bij hen niet in!

December

Is jouw geboortemaand december, dan zijn jouw grootste irritaties, pessimisten en gebrek aan enthousiasme. Hoewel het rond deze tijd van het jaar koud en grauw is, ben jij als december baby het zonnetje in huis. Je bent superpositief en wil geen ruimte maken voor pessimisten in je leven. Je ergert je kapot aan mensen die zeuren en altijd beren op de weg zien. Jij geniet van elk moment van de dag en je vindt alles leuk. Iemand die niks lust en niet enthousiast te krijgen is voor een activiteit? Thank you, next! 

Beeld: instagram @girlcalledluca