Astrologie

Dit is het meest aantrekkelijke aan jou volgens je sterrenbeeld

sterrenbeelden-aantrekkelijk

Iedereen heeft kenmerkende eigenschappen die je mooi maken. Vaak is dat gebaseerd op je sterrenbeeld. Ben je benieuwd wat jouw kenmerkende eigenschap is? Lees dan snel verder, dan vertellen we het je!

Kenmerkende eigenschappen

Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Toch zijn er altijd wat dingetjes aan je uiterlijk wat er echt uitspringt. Deze zetten wij voor jou op een rijtje. Want wat is het mooiste aan jou volgens je sterrenbeeld?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen willen er altijd graag netjes uitzien. Lekker luchtje op, verzorgde nagels. Maar het meest opvallende aan jou zijn je mooie grote ogen. Deze zullen vaak de aandacht trekken.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden willen graag altijd indruk maken. Ze zijn dan ook dol op flirten. En ze weten precies hoe ze dat moeten doen, met hun lichaam. maagden hebben vaak een prachtige taille die de aandacht van alle mannen trekt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen staan graag in het middelpunt van de aandacht. Schaamte kennen ze niet. Ze showen graag hun prachtige bos haren. Prachtige krullen of mooi gesteild haar. Leeuwen weten wel hoe ze hun haren goed moeten verzorgen.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram staat bekend om het knappe koppie. Je hebt niet alleen prachtige gezichtsuitdrukkingen, maar je hebt ook een prachtige kaaklijn. De wenkbrauwen van een Ram zijn vaak mooi gevormd en ze hebben mooie volle lippen. Een echte beauty dus!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal kan soms wat onzeker zijn. Ze hebben dan gewoon even een duwtje in de rug nodig. Dat is dan ook het mooiste deel van het lichaam van de Weegschaal, de rug. Of eigenlijk, een goede houding. Dat vinden veel mensen namelijk heel aantrekkelijk.

Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier houdt van flirten. Ze kijken graag nog eens achterom als je langsloopt. Zwaaien hun haar over hun schouder, waardoor de nek en de hals van de Stier goed zichtbaar is. Dit is dan ook het aantrekkelijkste gedeelte van de stier. Een sierlijke hals, we love it!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Boogschutter staat bekend om haar prachtige, lange en gespierde benen. Het zijn dan ook vaak sportieve types, en dat zien we dan ook terug! Het is voor een Boogschutter dan ook niet veel moeite om voor de zomer weer in shape te komen. You go girl!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen houden vaak niet zo van sporten. Maar dat is voor hun helemaal geen probleem. Tweelingen hebben van zichzelf vaak namelijk al gespierde armen. We zouden er bijna jaloers op worden.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen heeft ook prachtige benen, en dan vooral de dijen. Ook heeft de Schorpioen mooie enkels. Daarom zou een paar mooie pumps jou echt prachtig staan!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een Kreeft vindt het belangrijk daar haar handen er goed verzorgd uitzien. Geen vuil achter je nagels, geen droge handen en het liefste ook altijd een mooi nagellakje op.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok heeft mazzel. Ze hebben vaak goede genen en daardoor ook een goede booty! Ook ben je regelmatig in de sportschool te vinden bij het squatrek. Als je langsloopt zal je prachtige figuur zeker opvallen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een Waterman staat bekend om haar prachtige ogen. Je kunt er zo gemakkelijk in verdwalen. Je ogen stralen warmte en vriendelijkheid uit. Dat maakt je aantrekkelijk en anderen vinden dat ook! 😉

Beeld: instagram @rachele.santoro