Astrologie

Dit is wat jouw partner volgens zijn/haar sterrenbeeld in bed wil

sterrenbeeld-in-bed

Communication is key, maar krijg jij nou geen hoogte van wat jouw partner fijn vindt in bed? Probeer eens te kijken naar zijn of haar sterrenbeeld. Een sterrenbeeld zegt meer over jou dan je denkt en zo kan je dus ook afleiden uit de sterren wat hij/zij fijn vindt in bed!

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een vurig sterrenbeeld, daarom gaat de Ram ook met megaveel passie en vuur tekeer. Rammen zijn van die mensen die snel het voortouw nemen, de dominantie straalt ervan af. Een ram zal sneller voor een vluggertje gaan dan voor lange flirt sessies.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier is één en al sensualiteit, met een libido hoger dan je ooit zult kennen. Dit leidt tot lange en intense sessies met kaarsjes, bubbels en een muziekje op de achtergrond uiteraard. Stieren zijn dol op luxe en waarderen een klein presentje het meest. Denk aan een nieuw setje and have fun with it!

Tweeling | 21 mei – 20 juni

In bed zijn de Tweelingen energiek en ze houden van veel verandering, dus laat die boring standjes maar zitten. Met hun flirterige, bubbly en fun persoonlijkheid beleven ze heel wat in bed. De Tweeling houdt van complimentjes krijgen dus oefen ook even met jouw sexy talk.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De kreeft wil zich graag veilig voelen, ze houden niet van het eenmalige bed avontuur. Wanneer de kreeft zich op zijn gemakje voelt, zullen ze ge-wel-dige pleasers zijn. Besteed bij de kreeft dus wat extra tijd aan het voorspel.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuwen houden ervan om het middelpunt te zijn. Ze zijn enorm charismatisch en willen het liefst verleid worden. Gooi bij de leeuw alles in de strijd om ze te veroveren. Leeuwen zijn enorm creatief, dit kan dus zorgen voor verrassingen in bed. Be prepared!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden zijn ook hele sensuele mensen ook al lijken ze van buiten heel cool, als je ze beter leert kennen zal je snel hun sexy kant zien. Maagden zijn vaak enorm kritisch en kijken naar de details. Zorg dat de Maagd op zijn gemak is en laat het lekker bij jullie twee. De Maagd is namelijk erg klassiek.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Bij de weegschaal kun je verwachten dat je verwend wordt, weegschalen zijn echte people pleasers. Seks is bij de Weegschaal erg belangrijk en ze hebben dan ook de voorkeur voor romantiek. Maar de Weegschaal laat zich niet zomaar verleiden, haal dus alles uit de kast. Little tip: je maakt de meeste kans met een romantische move.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen is het meest sensueel van de 12 sterrenbeelden. Voor dit sterrenbeeld geldt: Een dag niet ge(je weet wel) is een dag niet geleefd. Ooit gehoord van Fifty Shades? Voor de Schorpioen is dat er niks bij, ze hebben mega veel passie en power en zullen dit dus ook gebruiken. De Schorpioen laat zich niet zomaar vangen en neemt zelf het voortouw.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Een Boogschutter claimen? Think again! Boogschutters houden van een kort avontuurtje en stellen hun vrijheid voorop. Ze zijn avontuurlijk en charmant. De Boogschutter wil jij kennen want ze zijn the life of the party. Maar pas goed op want kunnen opeens van richting veranderen, dus ook in bed.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn erg trouw. Wanneer jij een Steenbok aan de haak hebt geslagen kan dit leiden tot megazwoele bedsessies. Denk hierbij aan liefdevolle bedavontuurtjes, dit kan misschien wat saai klinken, maar dat is het zeker niet!

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman kan er wel flink op los gaan, want ze zijn niet vies friends with benefits. In bed bij de Waterman kan je niet veel romantiek verwachten, maar wel iets rebels. Ben jij een preutse tante, dan kan je beter niet aan de Waterman beginnen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Vis is het meest romantisch, maar ze zijn ook echte dromers. De Vis houdt van een fysieke connectie en laat de mensen op zich afkomen. Dit sterrenbeeld is wat lui en zal dus uit zichzelf weinig actie ondernemen. Sla je hengel maar uit voor de Vis, maar pas wel op met wat je zegt! They are sensitive.

Beeld: pinterest