Films & Series

Vanaf déze datum is seizoen 2 van Moedermaffia op Videoland te zien

Vanaf-datum-seizoen-2-Moedermaffia-videoland

Voor alle fans van de Videoland-serie 'Moedermaffia' is er goed nieuws! De startdatum van het tweede seizoen is bekendgemaakt, en het beste van alles is dat je het nieuwe seizoen eerder kunt zien dan je had verwacht! Dus trommel je lieve mams op, spring samen op de bank, want deze serie moet je gewoonweg bingen! Laat je meeslepen in het leven van Daan en haar avonturen in het (niet altijd lekker lopende) moederschap.

Moedermaffia

Opvoeden: nog steeds één van de grootste taboes van moeder zijn. De zogenaamde ‘moedermaffia’ is niet weg te denken van welk schoolplein of kinderdagverblijf dan ook. Ze hebben allemaal een mening over het opvoeden van kinderen, en raken niet uitgepraat over allesbehalve hun eigen leven. Annoying! Is er een balans te vinden tussen jezelf én het zijn van een perfecte moeder? Bestaat de perfecte moeder eigenlijk wel? Geef je moeder maar een dikke knuffel, want het zal vast niet altijd makkelijk zijn geweest! Toevallig een nieuwe serie nodig om samen met je mams te bingen? Check dan de Videoland-serie: Moedermaffia.

Seizoen 1

In de serie Moedermaffia doet Daan, gespeeld door Loes Haverkort, haar uiterste best om haar leven op de rails te houden. Als alleenstaande moeder woont ze tijdelijk bij haar eigen moeder met haar twee kinderen. Ze runt een cupcake-bakkerij en heeft een affaire met een collega. Oei! Maar het grootste obstakel in Daans leven is de nieuwe vriendin van haar ex, Momo.

Momo probeert op slinkse wijze Daans dochter Pip voor zich te winnen. Momo, is het perfecte beeld van de Moedermaffia. Zo’n veel te gepolijste vrouw, waar je alleen maar een hekel aan kunt hebben. Wanneer Daan Momo een tik verkoopt, wordt ze verplicht om deel te nemen aan een cursus gentle parenting. Daar ontmoet ze andere moeders die net zoals zij niet geloven in perfectie en graag samen met haar een lesje willen leren aan Momo. Trust us, deze serie moet je kijken!

Seizoen 2

In het tweede seizoen van de Videoland-dramaserie Moedermaffia volgen we Daan, again. In het tweede seizoen probeert Daan een ‘momfluencer’ te worden en zet ze haar ex Jorrit voorgoed aan de kant na zijn bekentenis over hun zwakke moment. Het is een zoektocht naar de perfecte versie van zichzelf, ook al keert alles en iedereen zich tegen haar. Maar misschien kan deze zoektocht de gezinnen wel dichter bij elkaar brengen. De serie belicht de uitdagingen van het moederschap en de druk om perfect te zijn. Daan staat voor de vraag of ze de normen van perfectie kan doorbreken en haar eigen weg kan vinden als moeder. De reis door het moederschap is geen perfect plaatje, maar een achtbaan van ups en downs.

De cast

In het tweede seizoen keren Loes Haverkort (Daan), Benja Bruijning (Jorrit), Eva Laurensen (Monique), Nola Frensdorf (Pip), Beppie Melissen (Cecilia) en Tina de Bruin (Patty) terug als bekende gezichten en voegen Raymonde de Kuyper en Paol Cairo zich bij de cast als Marja, de moeder van Monique, en Miguel, de ex van Daan en vader van Boris. Vanaf vrijdag 7 juni kan je het nieuwe seizoen bingen op Videoland!

Beeld: Moedermaffia