Films & Series

Moet je kijken! Vandaag nieuwe serie Moedermaffia op Videoland

Danique
moedermaffia-videoland

Vind je het heerlijk om op de bank te ploffen en een feel good serie te kijken, dan hebben wij goed nieuws voor je! Vanaf vandaag kan je de hilarische serie Moedermaffia bingen op Videoland!

Moedermaffia

In deze leuke Nederlandse serie volgen we moeder Daan (Loes Haverkort). Zij probeert de allerbeste moeder te zijn voor haar kinderen, maar ze maakt er nog al een potje van en heeft geen idee wat ouderschap inhoudt. Na de scheiding met haar man, belandt ze bij haar moeder op de bank. Vervolgens moet Daan ook nog eens een ouderschapscursus volgen, om te voorkomen dat ze haar kinderen voorgoed kwijtraakt. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een evil stepmother die wél alles he-le-maal perfect lijkt te doen! Pff, drama! Daan gaat er in Moedermaffia achter proberen te komen hoe het is om een goede moeder te worden.

Bekijk de trailer van Moedermaffia hieronder:

Watch on YouTube

Lees ook:
Bingen maar! Netflix kondigt 120 (!) nieuwe films en series aan

Cast

Moeder Daan, de hoofdrol, wordt dus gespeeld door Loes Haverkort. Samen met haar man heeft zij in het echt ook twee kinderen, zij kan zich hierdoor goed inleven in de rol. “Mijn kinderen betekenen de wereld voor mij. Maar opvoeden is een weg van vallen en opstaan en dat geldt niet alleen voor de kinderen. Met een dikke bak liefde en een goeie dosis humor komen we hopelijk een heel eind.” Naast Loes zullen we ook Benja Bruijning, Beppie Melissen en Tina de Bruin zien schitteren in de serie.

Moedermaffia is vanaf vandaag te zien bij Videoland

Beeld: Videoland