Films & Series

Oui, oui: de releasedatum van Emily in Paris seizoen 4 is bekend

Emily-in-Paris-seizoen 4-releasedatum

Het was al een tijdje bekend dat Emily voor een vierde seizoen in Parijs zou zijn, maar nu is het eindelijk zover. Want Netflix maakte vorige week de cast én releasedatum van Emily in Paris seizoen 4 bekend! We kunnen niet wachten om te zien hoe onze geliefde personages weer tot leven komen op het scherm, te midden van de prachtige straten en monumenten van Parijs, en natuurlijk de heerlijke croissants niet te vergeten!

Emily In Paris seizoen 4

De opnames voor seizoen vier van Emily in Paris zijn al een tijdje bezig en we hebben stiekem wat behind the scene scènes kunnen zien op TikTok. Hoewel sommige Franzen niet vrolijk worden van alle drukte en chaos in de stad door de opnames van de populaire serie, kunnen veel mensen niet wachten om weer mee te genieten van de avonturen van Emily en haar vrienden.

Vorige week bevestigde Netflix officieel dat Lilly Collins als Emily, en ook de andere bekende gezichten terugkeren in het nieuwe seizoen. Dat betekent dat we opnieuw kunnen genieten van Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvia, Ashley Park als Mindy, Camille Razat als Camille, Samuel Arnold als Julien, Bruno Gouery als Luc, en William Abadie als Antoine. En laten we eerlijk zijn, het verhaal zou niet compleet zijn zonder een vleugje romantiek, toch? Gelukkig kunnen we dit seizoen weer wegzwijmelen bij de knappe verschijningen van Lucien Laviscount als Alfie en Lucas Bravo als Gabriel.

Emily In Paris seizoen 3

We zijn wel heel benieuwd hoe het met de personages gaat! Na de dramatische gebeurtenissen rondom Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft, is Emily van slag. Ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen. Maar Gabriel verwacht nu een baby met zijn ex en Alfie’s ergste nachtmerrie over Emily en Gabriel is bevestigd: de spark tussen de twee is niet te missen als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben overhoop te gooien.

Ook voor de andere personages wordt het een spannend seizoen. Op werk wordt Sylvia gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. En Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival.

Watch on YouTube

Wanneer komt Emily In Paris seizoen 4 uit?

Het duurde iets langer dan normaal vanwege de Hollywood-stakingen, maar Emily en haar vrienden zijn eindelijk terug! Ze begonnen in januari met filmen, wat snel moest gebeuren vanwege de aanstaande Olympische Spelen in Parijs, die de stad voor filmcrews zullen afsluiten. Gelukkig hebben we nu eindelijk de releasedatum: vanaf augustus 2024 kunnen we genieten van het nieuwe seizoen van Emily in Paris!

Vanaf augustus 2024 kunnen we onze favorieten droom personage Emily gespeeld als Lily Collins door de Franse straten te zien lopen in haar opvallende (altijd fashionable en veel te dure) outfits! Dit seizoen wordt in twee delen uitgebracht: de eerste vijf afleveringen op 15 augustus, gevolgd door de laatste vijf op 12 september.

Beeld: Emily in Paris