Celebs

Exciting! Thomas van der Vlugt komt met een nieuwe YouTube-serie

Thomas van der Vlugt Youtube-serie

Voor Thomas van der Vlugt liep de Bachelor niet zo goed af. Hij had zijn droomvrouw Merel gevonden, maar dat eindigde helaas in een nogal pijnlijke breuk. Maar nu komt er weer een nieuw programma waar we hem in kunnen zien. Thomas komt namelijk met een nieuwe YouTube-serie en dat belooft wat!

Thomas van der Vlugt komt met een nieuwe YouTube-serie

We kennen Thomas natuurlijk allemaal van Stuk TV en zijn avonturen in de Bachelor, waarin hij de ware liefde uiteindelijk toch niet kon vinden. Nu gaat Thomas een ander avontuur aan…

Lees ook:
Oeh! Bachelors Thomas deelt pikante kiekjes op Instagram

De nieuwe YouTube serie: ‘Thomas dwars door India’

Na de Bachelor komt Thomas van der Vlugt nu ook met een eigen nieuwe YouTube-serie op het kanaal van Stuk TV, ook wel genaamd: Thomas dwars door India. Waar Thomas tijdens zijn nieuwe serie heengaat is natuurlijk geen verrassing en zo verschijnt er iedere woensdag dan ook een nieuwe aflevering over Thomas zijn reis door India, waarin hij de Taj Mahal, Bollywood en de religieuze rituelen ontdekt. De eerste aflevering staat dan ook al online en hierin is te zien dat Thomas op date gaat met een Indiaanse prinses en de urine van een koe drinkt. Omg, dat moet je ook maar durven!

Thomas vertelde eerder al aan RTL Boulevard dat het idee achter zijn nieuwe YouTube-serie is ontstaan omdat hij nieuwe plekken wilde ontdekken en kijkers wilde inspireren. “Ik heb al heel veel van de wereld mogen zien en ontdekken, maar India is hele andere koek: het is er gekkenhuis, chaos! Iedere dag was compleet anders, want tijdens onze reis veranderde het landschap en de cultuur continu. Ben jij nu ook zo benieuwd naar Thomas dwars door India? Check dan snel de eerste aflevering hieronder, want het is ontzettend indrukwekkend!

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @thooootje

Must reads 👀