Celebs

Oeh! Bachelors Thomas deelt pikante kiekjes op Instagram

Dat Thomas één van de knapste Bachelors ooit is, weten we allang. En Chantal Janzen lijkt hier hetzelfde over te denken. In mei deden ze namelijk een nogal spicy shoot voor haar tijdschrift &C en ook nu werken de twee weer samen. Thomas deelt de pikante kiekjes op zijn Instagram!

Thomas uit de Bachelor deelt pikante kiekjes uit spicy shoot op Instagram

We like! 😉

Thomas van der Vlugt

Hoewel we Thomas de laatste tijd vooral kennen door zijn deelname aan de Bachelor, was hij daarvoor natuurlijk ook al mega bekend. Hij is namelijk één van de leden van StukTV; een groep YouTubers dat grappige en uitdagende challenges aangaat. Toch is hij de laatste tijd veelbesproken doordat hij de nieuwste Bachelor was. Hierin zagen we dat hij als een blok viel voor Merel. Hoewel het in het begin goed leek te gaan tussen de twee, is er toch een einde gekomen aan hun romance. En niet op een hele fijne manier; de twee vochten hun break up namelijk uit via hun Instagram Stories!

Samenwerking met Men’s Health

Een tijdje geleden ging de Thomas een samenwerking aan met het tijdschrift Men’s Health. Het was de bedoeling om binnen 152 dagen zijn lichaam compleet te veranderen. Hiervoor dronk en rookte hij namelijk veel en was hij regelmatig op feestjes te vinden. Toen hij zijn levensstijl compleet aanpaste, veranderde zijn lichaam ook enorm. Sindsdien deelt hij dan ook regelmatig hete kiekjes op zijn Instagram. En dat vinden wij helemaal niet erg! 😉

Lees ook
Thomas van der Vlugt uit de kleren! Dit wil je zien!

Pikante kiekjes op Instagram

In mei deelde Thomas al een aantal pikante kiekjes van zijn shoot met &C op zijn Instagram. En kennelijk is Chantal Janzen net zo’n fan van zijn body als wij; de twee werken voor de nieuwe editie ook weer samen! Thomas deelt de pikante kiekjes uit de nieuwste shoot dan ook weer op zijn Instagram. And we like!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @thooootje