Celebs

Maureen reageert op break-up Thomas en Merel: ‘Hij is er nog niet klaar voor’

Roos-Sanne
maureen-merel-thomas-break-up

Het is je de afgelopen weken vast niet ontgaan dat Thomas en Merel uit elkaar zijn gegaan. Het koppel ontmoette elkaar tijdens de opnames van De Bachelor en er leek geen vuiltje aan de lucht. Helaas zijn ze een tijdje geleden toch uit elkaar gegaan en nu reageert mede-finaliste Maureen op de break-up.

Bachelors Maureen reageert op break up: ”Verbaasde me niet”

Maureen, die het in De Bachelor tot de finale wist te schoppen, reageert op de break up van Thomas en Merel. En zij was niet heel verrast door de breuk!

Thomas en Merel in De Bachelor

Het laatste seizoen van De Bachelor was er eentje vol met emoties. In de finale sprak Thomas nogal hoog over Maureen. Zo noemde hij haar bijvoorbeeld zijn droomvrouw en wilde hij haar niet laten gaan. Toch lag zijn hart bij Merel, dat bleek toen hij haar de laatste roos gaf. Toen het programma voorbij was, gaven ze aan geen relatie te hebben maar wel exclusief aan het daten te zijn. Tot een paar weken geleden, toen de twee hun break-up aankondigden op Instagram.

Lees ook
Thomas en Merel maken ruzie over break-up in Instagram Stories

Niet verbaasd

Ondanks het feit dat wij als volgers helemaal in shock waren door het nieuws, kwam het bij Maureen niet als een verassing. ”Het verbaasde me niet”, vertelt ze erover in een interview met De Telegraaf. Volgens haar komt dit vooral doordat Thomas wel een relatie wil, maar er misschien nog niet helemaal klaar voor is. “Ik heb het idee heb dat hij er toch nog niet helemaal klaar voor was. Zijn doen en laten terug in Nederland, de verhalen die je hoort. Hij was er volgens mij toch nog niet honderd procent klaar voor. Ik geloof wel dat hij het wilde, maar ik denk dat hij toch nog niet op dat punt in zijn leven zat. Ik denk dat hij toch iets te veel met zichzelf bezig is.” Duidelijk!

Beeld: Instagram @maureenveenstra