Fashion

Deze heerlijke teddy sloffen van Action zijn de perfecte UGG’s dupe

Het pumpkin spice-seizoen is nu officieel begonnen en dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat de blaadjes van de bomen vallen. De herfst is aangebroken en we moeten ons hier natuurlijk wel goed op voorbereiden. Gelukkig heeft Action het perfecte product om ons zo comfy mogelijk te voelen in deze koude en grijze periode.

UGG’s pantoffels

De zomer hebben we kunnen afsluiten met een aantal hele lekkere dagen, maar helaas gaan we nu dan echt het regenseizoen in. In deze natte en koude periode willen we er natuurlijk zo warm en comfortabel mogelijk bijzitten. Je hele for you page komt vol te staan met kleding inspiratie en de UGG’s mogen de kast weer uit. Welk model je ook hebt, je hoort er gegarandeerd bij. Sinds vorig jaar is het taboe op de ietwat lompe schoenen opgeheven. Iedereen is verliefd op de comfy instappers en wij bij Girlscene ook! Ben je toe aan nieuwe stappers, omdat je ze vorig najaar elke dag gedragen hebt? No worries, bespaar op je volgende aankoop en scoor deze teddy sloffen van Action. Zo heb je de looks, maar hoef je er niet de hoofdprijs voor neer te leggen.

View post on Instagram
 

Action teddy sloffen

Action weet als geen ander hoe je meedoet aan de dupe-trend. Denk aan de viral Rituals huisparfum en de Ideal of Sweden telefoonhoesjes. Ook deze teddy sloffen van Action zijn de perfecte replica en dan ook nog eens voor een klein prijsje. Waar je bij UGG’s zeker wel honderd euro had moeten neerleggen, biedt deze alleswinkel ze al aan voor € 5,95 euro! Goede deal, toch?!

Op het Instagram-account van @Budget.Stuff.Girl zien we de parels voorbij komen. Zij geeft de tip om een maatje kleiner te scoren, ze vallen namelijk aan de ruime kant. De blogger heeft de beauty’s in het bruin gescoord, maar (houd je vast…) je kunt ze ook in het roze kopen! Wees er snel bij, want wij gokken dat de teddy sloffen zo zijn uitverkocht bij Action.