Lifestyle

Door dit spotgoedkope product van Action hoef je nooit meer te strijken

Niemand zit erop te wachten om te strijken. Het duurt altijd mega lang en het is ook gewoon mega saai om te doen. Gelukkig heeft Action hier iets op bedacht. Action verkoopt namelijk een spray waardoor je kreukels uit je kleding makkelijk kan verwijderen. Sounds amazing right?

Anti-kreuk spray

Wij hadden geen idee dat dit magische product bestond, maar nu we het weten kunnen we niet meer zonder. De Action verkoopt namelijk een spray de ervoor zorgt dat al je kreukels uit je kleding verdwijnen. Je zult nu vast denken, is dit niet mega duur? Maar nee, dit product kun je voor een paar euro al scoren bij Action.

De Fix & Go anti-kreuk spray is namelijk maar €2,98 per fles. Je krijgt hiervoor 185 ml aan product, de fles is dus niet na één keer sprayen al op. Maar hoe gebruik je de spray? Je legt je gekreukte kledingstuk neer en begint met sprayen van de anti-kreuk spray op de kreukels. Als laatste wrijf je het glad met je handen en voilà. Het product is super makkelijk om te gebruiken, dus waar wacht je nog op.

Lees ook: 
Action heeft nu de perfecte dupe van de Rituals geurstokjes

TikTok

Niet alleen wij zijn fan van dit product, maar ook TikTok gaat helemaal los. @interiorvibe.s deelde op TikTok een video waarin ze de Fix & Go anti-kreuk spray testen. Dus als je nog twijfelde over of het echt werkt, is hier je bewijs. Zo schrijven ze zelf in de caption van de video: “Het werkt!” Dus ren naar de Action en haal je anti-kreuk spray om makkelijk van je kreukels af te komen.

View post on TikTok