Lifestyle

Wil je auto’s slopen met je vriendinnen? Dat kan bij Carsmash

carsmash-uitje

Soms wil je al je woede en frustratie er gewoon even uit slaan, toch? Dat kan nu! Bij Carsmash kan je samen met je vriendinnen auto's slopen. Hoe leuk is dat?!

Carsmash

Ken je dat gevoel dat je wel eens lekker ergens tegen aan wil rammen? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt namelijk nu samen met je vriendinnen bij Carsmash in Vijfhuizen een auto slopen. Het bedrijf is opgericht door Merlijn Boshuizen, zij zag het idee al eerder in Berlijn en kon niet wachten om het te introduceren in Nederland. Tot nu toe is Carsmash het enige bedrijf in Nederland die auto’s sloopt en is het een groot succes!

Als je veel woede en stress hebt, kan dit uitje je heel erg helpen. Het werkt namelijk heel therapeutisch en je kunt al je energie er in kwijt. Het is niet alleen heel erg therapeutisch, maar ook nog eens super leuk om te doen. Normaal ga je met je vriendinnen een wijntje drinken, maar een auto in elkaar rammen dat is iets wat je niet vaker gedaan hebt. Dus het is zeker leuk om het een keer mee te maken samen met je besties.

View post on Instagram
 

Is het veilig?

Carsmash klinkt nogal gevaarlijk, maar veiligheid staat op de eerste plaats. Iedereen die deelneemt krijgt beschermende kleding, een veiligheidsbril en handschoenen. Er zijn daarnaast ook regels waar iedereen zich aan moet houden. Het is ter strengste verboden om voor de activiteit te drinken of verdovende middelen te gebruiken. Ook is het verplicht om 2,5 meter afstand van elkaar te houden, zodra deelnemers de auto in elkaar aan het rammen zijn.

Kosten

Je kunt deelnemen aan de activiteit op verschillende manieren. Je kunt je aanmelden als groep of individu. Je kunt als groep deelnemen boven de acht deelnemers en onder de acht kan je je aanmelden als individu. Hoe lang je mag slaan ligt aan het aantal deelnemers, maar de activiteit zal 90 minuten duren. Als je je aanmeldt als groep is het 26 euro p.p. en 150 euro per auto. Je mag ook zelf bepalen hoeveel auto’s je wil.

Zodra je je als individu aanmeldt is het 49 euro p.p. Maar als je als individu meedoet dan kan dit alleen op de eerste en derde zaterdag van de maand. Carsmash vormt dan een groep met andere individuen en dan kunnen jullie met elkaar auto’s smashen.

Ben je met een kleinere groep dan acht deelnemers of wil je de activiteit nog spannender maken? Dan heeft Carsmash ook de mogelijkheid om een bikini babe/boy te boeken. Ze wassen eerst de auto en daarna gaan ze samen met jou de auto helemaal in elkaar rammen. Je kunt na afloop ook met ze op de foto, dit kost in totaal 199 euro.

Beeld: instagram: @carsmashamsterdam