Lifestyle

Met dit product van Action zijn jouw sneakers binnen no-time weer wit

sneaker whitener action

Wij denken dat iedereen deze struggle wel herkent. Je hebt net nieuwe witte sneakers gekocht en na één keer dragen zijn ze al smerig. Hier heeft Action gelukkig iets op bedacht. Zij verkopen namelijk een sneaker whitener voor een spotprijsje. Wij vertellen je meer over dit geweldige product.

Sneaker Whitener van Action

Bijna iedereen heeft wel een paar witte sneakers in zijn sneaker collectie. Het enige nadeel is wel dat ze snel vies worden. En omdat het wit is, krijg je dat ook weer lastig schoon. Maar hier heeft Action nu een trucje op gevonden. Met dit product zijn jouw schoenen weer binnen no-time wit.

De Sneaker Whitener van Action tovert jouw vieze schoenen weer terug naar de originele witte kleur. Heb jij nog schoenen liggen die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Dan is dit product zeker wat voor jou! Het is een geweldig middeltje en ook nog eens mega goedkoop. Een flesje van 75 ml kost namelijk maar €0,99, dus waar wacht je nog op?

Lees ook: 
Door dit spotgoedkope product van Action hoef je nooit meer te strijken

Reacties

Op TikTok en Instagram is de Sneaker Whitener van Action helemaal hot. Zo zijn mensen mega enthousiast dat hun schoenen er daadwerkelijk weer helemaal nieuw uitzien. Maar dat is nog niet eens alles, want ook op Instagram zijn de reacties mega positief: ”Echt heel handig deze whitener, en ook nog eens hartstikke goedkoop.” Een ander reageert met: “Echt een top product, bespaart me elke keer flink veel tijd.” Nu de zomer eraan komt is het natuurlijk handig om dit product in je kast te hebben. Wees er daarom snel bij en voeg hem toe aan je winkelmandje.

View post on Instagram
 
Beeld: Pinterest