Astrologie

Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match voor jou

sterrenbeelden-match

Februari is de maand van de liefde en het lijkt alsof iedereen er extra over nadenkt wie ze leuk vinden. Sterrenbeelden kun je hierover veel vertellen, maar ze vertellen je ook welke match beter is voor je dan het type waar je normaal gesproken voor zou gaan.

Ram | 21 maart – 19 april

Leeuwen verblinden jou met hun blik en charisma. Als je bij hen in de buurt bent word je een beetje verlegen en kan je niet wachten tot diegene de jouwe is. Een Leeuw is ook ijdel en houdt ervan om complimentjes te ontvangen.

Stier | 20 april – 20 mei

Een Steenbok is net zoals jij. Ze zijn échte harden werkers en hebben veel liefde om te geven. Een Steenbok weet zich goed te kleden en ziet er altijd verzorgd uit. Sounds like a dream, right?!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Weegschalen zijn erg sociaal en hebben een vlotte babbel. Zij voelen zich vertrouwd in grote groepen en dit vind jij heel erg fijn. Je kunt jezelf gemakkelijk zien als beste verliefde vrienden, met een steeds groter wordende vriendengroep. Dat vinden jullie beide belangrijk.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Schorpioenen zijn mensen die van de waarheid houden. Zij kunnen totaal het tegenovergestelde zijn van jou, maar toch voel je je aangetrokken tot hun indringende vragen. Ook al maken ze je soms best wel nerveus met al hun vragen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Boogschutters zijn avontuurlijke en extraverte personen. Zij hebben een vurige persoonlijkheid en dit vind jij ook zo aantrekkelijk aan dit sterrenbeeld. Wakkert bij jou ook een vuurtje aan ;-).

Maagd | 23 augustus – 22 september

Stieren zijn goed in veel dingen en hebben een enorme passie voor het werk wat zij doen. Zij zijn iemand die net zoals jij erin slaagt om alles te doen en het toch op de een of andere manier er supergemakkelijk uit kunnen laten zien.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Ram is intrigerend omdat ze de neiging hebben de aandacht te trekken waar ze ook heen gaan. Zij voelen zich natuurlijke leiders en zijn graag aan het woord. Als je in een grote groep zit, zijn zij degenen die de aandacht van anderen zullen trekken.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Vissen zijn openhartig over hun emoties en gaan graag de diepte in. Daarom is dit de perfecte match voor jou! Je vertrouwt en bewondert hun openhartigheid.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Tweelingen kunnen soms erg wispelturig zijn. Maar ze zijn nooit in ieder geval nooit saai en houden je altijd scherp en dit trekt jou heel erg aan. Altijd een avontuur te beleven!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Kreeften zijn over het algemeen loyaal en tonen veel emotie. Als een hardwerkend aardeteken voel je je gedwongen om hun schaal te kraken. En dat lukt je vaak dan ook wel goed! Jullie vullen elkaar goed aan.

Lees ook: 
Déze sterrenbeelden hebben een krachtige persoonlijkheid

Waterman | 20 januari – 18 februari

Watermannen zoeken vaak iemand die net zo ongewoon is als zij zelf. Met een andere Waterman weet je zeker dat je niet wordt beoordeeld op je meest gekste gedachtes. Een perfecte match, dus!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Maagden zijn over het algemeen erg gevoelig en houden van orde en consistentie. En dat kan jij wel gebruiken in je leven, daarom is dit sterrenbeeld dé perfecte match voor jou!

Beeld: Pinterest