News

Zo kwam Pommeline erachter dat Fabrizio vreemdging

In de laatste aflevering van Temptation Island vielen Pommeline en Fabrizio elkaar in de armen en leefden ze nog verloofd en gelukkig. Ten minste, daar leek het op… Toch leek niets minder waar en ging het na Temptation Island toch nog mis. Fabrizio viel, terug in België, alsnog voor verleidster Julia en hield dit geheim voor Pommeline. Gelukkig kwam ze erachter en vertelt in een interview hoe ze ontdekte dat Fab vreemdging.

Pommeline ontdekt dat Fabrizio vreemdging
Alles leek koek en ei tussen Fabrizio en Pommeline na de hereniging tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS 2019. Ze leken dolgelukkig toen ze elkaar weer zagen en Fabrizio ging zelfs voor de twee keer op zijn knieën om er zeker van te zijn dat zijn liefje Pommeline nog steeds met hem wilde trouwen.

Stiekem afspreken
Inmiddels weten we dat we die trouwerij uit de agenda kunnen halen, want het stel is niet langer samen. Na Temptation Island kon Fabrizio de verleiding toch niet weerstaan en zocht aandacht bij verleidster Julia. Ze werden meerdere malen intiem gespot, terwijl hij nog een relatie met Pommeline had. Hij gaf later toe dat hij stiekem met Julia had afgesproken, maar dat was nadat Pommeline er zelf achter was gekomen dat Fabrizio niet alleen close met haar was.

Foto’s van Fabrizio en Julia samen
Hoe Pommeline erachter kwam? ”Ik ben het uiteindelijk te weten gekomen doordat hij zijn laptop achterliet.” Pommeline voelde dat er iets niet pluis was en ging op onderzoek uit. ”Meneer was vergeten dat zijn iCloud-foto’s van zijn gsm automatisch binnenkwamen”. Aiii… Welke foto’s Pommeline precies op zijn laptop zag is niet duidelijk, maar blijkbaar leverde het genoeg bewijs op dat Fabrizio van twee walletjes at.

Excuses
Inmiddels zijn de twee uit elkaar. Fabrizio is niet lang samen geweest met Julia. Hij is weer vrijgezel, nadat hij het ook nog even gezellig heeft gehad met deze dame. Een week geleden plaatste hij nog wel een emotionele post op Instagram waarin hij zijn excuses aanbood voor zijn gedrag tegenover Pommeline. Gelukkig heeft Pommeline inmiddels wel nieuwe liefde gevonden alles over haar vlam lees je hier.

Beeld: Brunopress