Films & Series

Temptation Island’s Fabrizio heeft spijt en biedt op emotionele wijze zijn excuses aan bij Pommeline

Dat Fabrizio en Pommeline niet meer samen zijn wisten we al een tijdje, maar als je aflevering 13 van Temptation Island VIPS 2019 al gezien hebt, dan was je misschien toch verrast. (Let op: spoiler alert) Pommeline viel dolgelukkig in de armen van Fabrizio en wilde nog steeds dolgraag met de beste man trouwen. Inmiddels zijn de twee niet meer samen, maar heeft Fabrizio toch een beetje spijt nadat hij de kampvuurbeelden van de aflevering van vandaag zag.

Aflevering 13​ Temptation Island VIPS 2019​
Als je aflevering 13 van Temptation Island VIPS 2019 al hebt gezien werd je er misschien zelf ook bijna emotioneel van: de hereniging tussen Pommeline en Fabrizio. Als we niet beter wisten, dachten we dat ze nog lang en gelukkig leefden. Niets is minder waar. 

Inmiddels is namelijk uitgelekt dat de twee niet langer samen zijn. Pommeline bevestigde onlangs op haar Instagram dat het uit is. Later bleek dat Fabrizio stiekem met verleidster Julia probeerde af te spreken tijdens de relatie met Pommeline. Inmiddels is het ook niks meer tussen Julia en Fabrizio en heeft hij het later nog gezellig gehad met deze vrouw. Pommeline heeft na Fabrizio ook een nieuwe vlam gevonden en die check je hier.

Spijt
Toen Fabrizio vandaag voor het eerst de kampvuurbeelden terugzag, kreeg hij blijkbaar toch een brok in zijn keel en een beetje spijt. Hij besloot daarom een bericht op zijn Instagram te plaatsten, die hij richt aan zijn ex-liefje Pommeline. Hierin zegt hij het volgende: ”Ik verdiende je niet” en sluit af met: ”Ik gun je oprecht het beste en veel geluk in alles wat je doet. Je hebt voor altijd een plek in mijn hart.. veel liefs Perekop”. Bekijk hieronder het hele bericht en de reactie van Pommeline.

fabrizio spijt pommeline