Films & Series

Nostalgisch: je kunt nu luisteren naar de Pretty Little Liars podcast op Spotify

pretty little liars podcast

Het is al zeven jaar geleden sinds we voor het laatst werden meegenomen in de wereld van 'Pretty Little Liars'. Maar wacht, hier komt het goede nieuws voor de fans die de serie missen: er is nu een 'Pretty Little Liars True Crime' podcast gestart, en we zijn helemaal hyped!

Pretty Little Liars

De bekende serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard en volgt de levens van vijf vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk en besties voor het leven. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. ‘A’ weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om ‘A’ te ontmaskeren. Spannend hé? Dat vonden wij zeker weten ook!

Pretty Little Liars: het einde

De serie nog niet gezien? Kijk uit want spoiler! Na 7 seizoenen in spanning te zitten wisten we ein-de-lijk hoe de serie eindigde. We kwamen erachter dat Spencers Britse (!) tweeling A.D. was, dat Wrenn inderdaad heulde met de vijand en Toby bleek de redder van de dag toen hij door een gedicht de echte Spencer van haar gemene evenbeeld wist te scheiden. En Mona? Tja, die bleef knotsgekke Mona en houdt Alex en Mary Drake tot in de lengte van dagen gevangen in een nieuw poppenhuis in Frankrijk. Och. Oh jee! Een hoop gebeurd dus!

De bekende actrices

Nu zijn we zeven jaar verder en is er een hoop veranderd! De bekende actrices van de serie hebben we ook mogen zien in andere bekende films en series door de jaren heen! Zo zagen we Lucy Hale (aka Aria Montgommery) in de bekende films: ‘Scream 4′, ‘Truth Or dare’, ‘The hating game en A Cinderella Story: Once upon a Song’. Ook zagen we Ashley Benson (aka Hanna marin) in ‘13 going 30′ en ‘Bring It On: In It to Win It’. Zagen we Shay Mitchel (aka Emily Fields) in de bekende serieYou’. Mochten we genieten van Troian Bellisario (aka Spencer hasting) acteerskills in de film ‘Plan B’. En zagen we Queen B Sasha Pieterse (aka Allison DiLaurentis) in de bekende film ‘Good Luck Chuck’ en zagen we haar in de Disney film ‘Geek Charming’. Een hoop bekende titels dus!

Pretty Little Liars: True Crime Podcast

Er is goed nieuws, want we mogen ein-de-lijk na zeven jaar de iconische true crime serie nog een keer opnieuw beleven, door middel van een nieuwe podcast: Pretty Little Liars: True Crime. ‘Pretty Little Liars’ Tammin Sursok (aka Jenna Marshall) en Lindsey Shaw (aka Paige McCullers) duiken in de verdraaide geheimen van Aria, Spencer, Hanna, Emily en het mysterieuze stadje Rosewood. In elke aflevering, met hulp van forensisch wetenschapper en doodsonderzoeker Joseph Scott Morgan, ontleden ze de adembenemende plotwendingen en eindeloze drama’s die van Pretty Little Liars de schuldige plezier maakten waar je niet van weg kon kijken. Oehh klinkt spannend toch? Er zijn al vier afleveringen online en we kunnen niet wachten op meer te gaan horen van de verhalen en theorieën achter de Pretty Little Liars serie! Je kan de podcast beluisteren door op deze link te klikken. Trek je zwarte hoodie maar aan, want deze podcast belooft veel goeds!

 

 

 

 

Beeld: 2016 Disney Enterprises, Inc.