Films & Series

Actie én liefde? Dit is ‘de beste film in lange tijd’ op Netflix

Nieuwe-Netflix-film-beste-actiefilm

Ben je op zoek naar een actiefilm vol spanning en tension? Dan is deze nieuwe film op Netflix een absolute must-see! Deze actiefilm verovert Netflix en wij zijn er helemaal weg van! Of je nu binnenkort een movienight hebt gepland met je besties of gewoon zin hebt om lekker op de bank te hangen met je lover, deze film mag je niet missen!

Op de bank hangen

Niks is lekkerder dan een dagje of avondje op de bank hangen! Je kloffie aan, dekentje erbij, lichtjes uit en helemaal in het donker een goede film kijken en met (zoals altijd) een lekker snackie erbij! Natuurlijk hoort daar wel een goede film bij! Heb je geen zin om uren te scrollen naar een film die je interessant lijkt en heb je het gevoel of je alles op Netflix al gezien hebt? Niet getreurd. Wij hebben wel een hele leuke film gezien, namelijk: Miss Bala!

Waar gaat Miss Bala over?

In Miss Bala volgen we het verhaal van Gloria Meyer, een voormalige schoonheidswedstrijdwinnares die op vakantie gaat naar de Mexicaanse stad Tijuana. Haar vakantie neemt echter een angstaanjagende wending wanneer ze getuige is van een moord en gedwongen wordt om voor een criminele bende te werken. Ze raakt verstrikt in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de DEA en de bendeleider (waar duidelijk veel tension tussen is).

De film, geregisseerd door Catherine Hardwick, bekend van titels als Twilight en Red Riding Hood, brengt een meeslepend verhaal tot leven met Gina Rodriguez in de hoofdrol als Gloria. Naast Rodriguez zien we ook andere bekende namen zoals Ismael Cruz Cordova, Aislinn Derbez, Matt Lauria, Damián Alcázar, Ricardo Abarca en Anthony Mackie.

Watch on YouTube

Bekende actrice

In de film zien we een heel vertrouwd gezicht! Het hoofdpersonage Gloria Meyer wordt gespeeld door niemand minder dan Gina Rodriguez! Gina begon haar carrière met kleine rolletjes, maar ze brak echt door met haar rol in Jane the Virgin. Voor die rol won ze zelfs een Golden Globe in 2015! Sindsdien heeft ze een hoop nieuwe kansen gekregen in de filmindustrie. Van het spelen van een moederlijke rol tot een vrouw die gekidnapt is door een gevaarlijke kartel leider, ze doet het allemaal!

Positieve recensies

Twijfel je nog een beetje of Miss Bala de moeite waard is om te zien? Neem dan eens een kijkje op TikTok! Daar zijn veel mensen ontzettend positief over de film! Ben jij fan van een enemies to lovers films, maar is je lover meer into actiefilms? Geen zorgen! Deze film combineert beide elementen en houdt je de hele tijd op het puntje van je stoel! Kijkers prijzen de film voor zijn meeslepende verhaal, geweldige acteerprestaties en adembenemende actiescènes. Het is echt een rollercoaster en trust us, na het zien van deze film ben je helemaal hyped!

View post on TikTok

Beeld: Miss Bala