News

EOTB-Ellen openhartig over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd’

EOTB-Ellen verliefd

Afgelopen zondag hebben we massaal kunnen genieten van de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Het was ieder geval een knallende start en het ging er al snel steamy aan toe. Zo zagen we onder andere dat er van de slaapkamers al goed gebruik werd gemaakt. Ellen en Janey blikken bij De Beach Bar terug op de eerste aflevering.

Ellen Ex On The Beach: Double Dutch

De eerste aflevering van het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is een feit. De originals werden in de eerste aflevering al gelijk voorgesteld aan de Tablet of Terror. Zij werden een voor een op date gestuurd. Ellen werd op date gestuurd met Joey. De twee kregen een cursus paaldansen en dat ging er steamy aan toe. Eenmaal in de villa kozen zij hun kamer uit en hebben zij hun date voortgezet tussen de lakens. Ellen vertelde dat er ‘lichamelijk contact’ is geweest. Ook was haar gezicht duidelijk in beeld tijdens het avontuurtje met Joey. “Ik ga er op letten de volgende keren. Ik denk dat ik dit altijd in mijn achterhoofd ga hebben”, zegt de blondine beschamend in de aftertalk. Gelukkig voor Ellen kijken haar ouders niet naar de afleveringen, zo vertelt ze. EOTB-Ellen vertelt ook dat zij een leuke jongen heeft ontmoet en zelfs een beetje verliefd is.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
EOTB-Imke Roose geeft update over ongeluk van vriend

Verliefd

Presentator FawrynotSawry vroeg aan de dames hoeveel bedpartners zij hebben gehad. EOTB-Ellen vertelt dat zij eigenlijk heel braaf is geworden en zelfs verliefd is. “Na twintig jaar ben ik toch een keertje verliefd”, verklapt ze. De blondine heeft nog geen officiële relatie, maar er zijn in ieder geval vlinders. “Hij heeft het heel moeilijk met EOTB gehad, dus ik heb heel veel moeilijke maanden gehad. Het is moeilijk voor hem om te gaan zien wat er allemaal komt. Maar ik weet dat hij wel weet hoe ik ben als persoon nu”, aldus Ellen. Wij wensen haar heel veel geluk en hopen binnenkort meer te horen over haar mysterieuze lover.

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.

Beeld: MTV: Ex On The Beach: Double Dutch

Must reads 👀