Astrologie

Daghoroscoop: dit hebben de sterren in petto op 29 maart

daghoroscoop-29-maart

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 29 maart? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Ben je van plan om te reizen, Ram? Het kan zijn dat je hoort dat je reis moet worden uitgesteld, wat teleurstellend kan zijn. Maar onthoud dat dit slechts een vertraging is, geen afwijzing. Alle tekens wijzen erop dat je die reis zult maken, dus raak niet in paniek. Zie het als extra tijd om je voor te bereiden. Je wilt goed voorbereid zijn voordat je vertrekt.

Stier | 20 april – 20 mei

Een ontmoeting met je liefje moet mogelijk worden uitgesteld tot veel later vanavond of misschien een andere avond, Stier, wat je een beetje neerslachtig kan maken. Je onzekerheid kan zelfs de overhand krijgen. Wil je special someone niet met jou afspreken? Dat soort gedachten moet je uit je hoofd zetten! Accepteer dat er een reden is en ga met de stroom mee.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Verwacht je een goede vriend of special someone bij je thuis, Tweelingen? Raak niet in paniek als je vriend niet op het afgesproken tijdstip verschijnt. Het betekent niet dat niemand komt! Er is waarschijnlijk een verkeersopstopping geweest, een last-minute telefoontje, een lange rij bij de supermarkt, of een andere hele normale vertraging. Wees geduldig en je vriend zal uiteindelijk verschijnen. Geduld!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Een emotioneel telefoontje kan komen van een goede vriend of love interest, Kreeft. Deze persoon heeft veel zorgen en is geneigd ze allemaal op jou te leggen als je het laat gebeuren. Je wilt niet alles laten vallen wat je vandaag had gepland om er aan te werken. Vertel je vriend dat jullie samen moeten komen voor diner of koffie en jullie er dan over kunnen praten, en voltooi dan zo snel mogelijk je taken. To the rescue!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Financiële zorgen kunnen je vandaag achtervolgen, Leeuw. Dit is helemaal niet nodig, want je zorgen zijn waarschijnlijk ongegrond. Er moeten misschien een paar aanpassingen worden gedaan, maar niets wat een paar bezuinigingen voor een paar dagen niet kunnen oplossen. Zoek iets goedkoops maar leuks om te doen, zoals koken of een film kijken. Pffieuw!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Liefdeszaken kunnen je vandaag nerveus en een beetje angstig maken, Maagd. Misschien gaat het om een relatie die nog niet echt vorm heeft gekregen, of misschien hebben jij en je geliefde ruzie gehad. Maak je niet al te veel zorgen. Je zou al snel geruststellende woorden moeten horen. Probeer kalm te blijven wanneer je met je lover praat. Wanhopig of angstig klinken zou hem of haar in de tegenovergestelde richting kunnen duwen!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Geïdealiseerde romantische gevoelens kunnen vandaag naar buiten komen wanneer je met je love interest praat, Weegschaal. Dat is prima, maar je moet terughoudendheid betrachten. Als het een nieuwe relatie is, zou je partner afgeschrikt kunnen worden. Channel your feelings in een gedicht, liedje of mooie brief. Zet je geliefde niet onder druk!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Geldzorgen kunnen je vandaag weerhouden om naar een uitje met wat vrienden te gaan, Schorpioen. Ben je bang dat je wordt verleid om meer uit te geven dan je je kunt veroorloven? Waarschijnlijk wel, maar dat is geen reden om weg te blijven. Vertrouw op je eigen kracht om geen impulsieve aankopen te doen vandaag – ook geen overpriced cocktails dus!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Iemand die je kent van het werk lijkt plotseling romantische gevoelens voor je te hebben, Boogschutter. In eerste instantie kan dit je een beetje ongemakkelijk maken, omdat je nog nooit op die manier aan deze persoon hebt gedacht. Doe niets overhaast! Denk er eerst over na. Misschien is er potentieel, misschien niet, maar spring er niet meteen in of wijs het niet meteen af. Hot!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Is je love interest buiten de stad, Steenbok? Zo ja, dan zou je je vandaag een groot deel van de dag eenzaam en somber kunnen voelen. Je crush mist je ook, dus denk niet dat je lang alleen zult zijn. Probeer de uren tot je geliefde terugkeert te vullen met activiteiten die je leuk vindt. De tijd zal dan snel gaan en je zult snel weer samen zijn. Hou vol!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Een doel dat je hoopte binnenkort te bereiken lijkt nu binnen handbereik te zijn, Waterman, maar er lijken nog duizend dingen te zijn die je moet doen voordat het daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Dit kan je tijdelijk naar beneden halen, maar blijf er niet in hangen. Maak een lijst van alles wat gedaan moet worden en pak dan elke taak één voor één aan totdat het doel is bereikt. Ga aan de slag!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Verwacht een hectische dag vandaag, Vissen. Sommige van je kennissen hebben misschien een beetje uitstelgedrag vertoond en nu moet alles tegelijk worden gedaan. Raak niet gefrustreerd! Er zijn onuitgesproken redenen voor hun gedrag die ze niet met je hebben gedeeld. Doe gewoon je best en hoop dat anderen dat ook zullen doen. Als sommige dingen moeten wachten, is het niet het einde van de wereld!

Beeld: One Day