Travel

Tripje naar België? Dit zijn de 5 roze hotspots waar je naartoe wilt

roze-hotspots-belgie

Staat er binnenkort een tripje naar Antwerpen, Brussel of een andere Vlaamse stad met vriendinnen op de planning? Dan wil je deze roze hotspots in België zeker niet missen.

1. Mooy in Antwerpen

Hartjeswafels gemaakt van zoete aardappel, smoothiebowls en roze latte’s. Mooy is zeker een van de roze hotspots in België die je niet wilt missen. Een perfecte plek om even op adem te komen na een shopsessie in Antwerpen, want geloof ons: op dit plekje wil je zeker even vertoeven.

Waar? Lombardenvest 19, Antwerpen

View post on Instagram
 

2. Domestic High Tea in Antwerpen

Zin in een beetje Engeland in Antwerpen? Dan zit je goed bij Domestic High Tea. Hier kan je, zoals de naam al zegt, terecht voor een high tea. Fijne hapjes op mooie etagières, oneindig veel thee.. en dan heeft dit restaurant ook nog een prachtig roze gedeelte (bij ‘goud’ zitten kan trouwens ook!)

Waar? Lange Gasthuisstraat 5, Antwerpen

View post on Instagram
 

3. Bad by La Parisienne in Brussel

Wie houdt er niet van sushi? Bij Bad by La Parisienne kun je Aziatisch eten en je wanen in een roze hemel. En dan bedoelen we ook écht heel erg roze.

Waar? Dejonckerstraat 42-46, Sint-Gillis

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit roze kasteel is perfect voor een vriendinnenvakantie

4. Limonada, Gent

Cocktails met de meiden? Dan moet je bij Limonada zijn in Gent. Ook een van de roze hotspots in België die supertof is. Denk: palm bomen, Griekse beelden en heel veel gekke drankjes. En veel roze, natuurlijk.

View post on Instagram
 

5. Alice in Gent 

De laatste in ons lijstje met roze hotspots in België is Alice in Gent. Ook hier kun je terecht voor een high tea, maar ook voor ontbijt, lunch of brunch. Een fijne plek in een mooi pand om even op adem te komen.

Waar? Onderbergen 6, Gent

View post on Instagram
 

Bron: Flair.beBeeld: iStock