Astrologie

Daghoroscoop: dit staat er in de sterren geschreven voor 15 maart

daghoroscoop 15 maart

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 15 maart? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Ondanks dat het past bij je sterrenbeeld, moet je vandaag voorzichtig zijn om niet te koppig te worden, Ram. Vandaag is daarom een goede dag om buiten je comfortzone te treden. Probeer te luisteren naar de ingevingen van anderen in plaats van eigenwijs je eigen plan door te voeren. Op deze manier kom je veel verder, en zal je jouw uiteindelijke doelen bereiken.

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, vandaag ben je hartstikke flexibel, en dit komt goed uit! Je aanpassingsvermogen kan vandaag namelijk op de proef worden gesteld wanneer je je laat overspoelen met hoge emoties en koppigheid. Maak je niet te druk om het ontvangen van de antwoorden die je voor je gevoel nodig hebt; zij zijn net zo in de war als dat jij bent over bepaalde zaken. Play it cool en laat je meevoeren met de golven naar de kust.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het gebrek aan toewijding van anderen zou vandaag mogelijk kunnen leiden tot frustraties. Misschien doe je je best om plannen te maken met mensen, maar werken ze niet mee en blijven ze steeds van gedachten veranderen. Misschien zijn deze mensen emotioneel onzeker en bang om een volgende stap te zetten. Laat andere mensen je niet tegenhouden Tweelingen! Maak plannen voor jezelf en houd je hier aan. Het is niet jouw taak om anderen continu aan te sturen. Op dit soort momenten mag je aan jezelf denken.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je zou je vandaag emotioneel sterk moeten voelen, Kreeft. Je zult merken dat de gedachte om het rustig aan te doen en de dingen stap voor stap aan te pakken door je hoofd zweeft. Deze interne dialoog kan je gek maken als je niet voorzichtig bent. Je wint namelijk niet van de gedachten in je hoofd! Het belangrijkste is nu gewoon je hart volgen. Doe wat je graag doet en omring je met de mensen van wie je het meest houdt en respecteert.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Of het nu de zee, een rivier of meer is, het gevoel van uitbreiding en comfort dat je daar zult vinden bij het water, zal buitengewoon helend voor je zijn. Weet dat jij de grootste genezer bent die je voor jezelf hebt en dat je de kracht bezit om dit ook met anderen te delen Leeuw. Versterk deze helende energie met een terugkeer naar de natuur. Mogelijk is dit net even wat je nodig had!

Maagd| 23 augustus – 22 september

In contact komen met je emoties kan vandaag wat moeilijker zijn, Maagd. Je bevindt je momenteel niet in een rustige periode waarin je echt kunt gaan zitten en naar je innerlijke stem kunt luisteren. Er zijn tientallen afleidingen om je heen die je in veel verschillende richtingen willen trekken. Houd in gedachten dat deze krachten niet per se in jouw belang handelen. Doe wat goed is voor jou!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Je zult merken dat je hart vandaag heen en weer stuitert, Weegschaal. Het ene moment kan je naar de ene kant worden getrokken, terwijl je het volgende moment weer in een compleet andere richting wordt getrokken. In plaats van te proberen dit gevoel te bestrijden, kan je er ook juist van profiteren. Bewust of onbewust verken je en leer je hiervan. Probeer nieuwe dingen totdat je zeker weet dat je hebt gevonden wat je zoekt. Het is allemaal één groot proces!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Je energieniveau is going through the roof Schorpioen, maar laat dit niet uitmonden in een zweverige houding. Houd één voet stevig op de grond, want je hebt je scherpe gedachten nodig in een werk- of persoonlijke situatie. Onthoud dat de beste manier om hiermee om te gaan is om je positieve energie te gebruiken in plaats van je door deze moeilijke situatie te laten ontmoedigen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Mogelijk zit je even in een neerwaartse spiraal met je gevoelens en ben je bang dat je nooit meer uit deze put komt. Wees niet bang Boogschutter, er is licht aan het einde van de tunnel! Trek je niet zo veel aan van de ‘opwindende levens’ van anderen; niets is namelijk wat het lijkt. Onthoud dat het gras niet per direct groener is aan de andere kant. Misschien helpt het bijhouden van een journal wel om alles voor jezelf op een rijtje te krijgen. Het zou zonde zijn als je de schoonheid in de kleine dingen over het hoofd ziet.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Probeer de helderste en beste ster op het podium te zijn, Steenbok. Pas je wel op dat je de belangrijkste leden van je publiek niet wegjaagt. Zorg ervoor dat je geen verschillende maskers opzet bij verschillende mensen, alleen maar om degenen met wie je bent tevreden te stellen. Anderen kunnen dwars door elke vermomming heen kijken die je probeert op te zetten. Proberen anderen te misleiden is een teken van gebrek aan respect. Jij weet beter!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Intense emoties zullen waarschijnlijk proberen je om te leiden op het juiste pad. Waterman, zet rusteloze handen aan het werk door taken aan de mensen om je heen toe te wijzen. Je zult verbaasd zijn door de dingen waar je toe in staat bent als je gefocust blijft en jezelf en iedereen om je heen in beweging houdt. Samen zullen jullie de eindstreep bereiken.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Als je vandaag goed kijkt, Vissen, zul je kanten van mensen opmerken die je nooit eerder hebt opgemerkt. Er kan een drukte van activiteit zijn die je in zijn net vangt en je meeneemt. Kijk naar andere mensen voor begeleiding en ondersteuning terwijl je zelf verdergaat. Als je om hulp vraagt, zul je die gegarandeerd krijgen. Tegelijkertijd zul je veel leren over de mensen die je uiteindelijk helpen. Wees daarom niet bang om om hulp te vragen.

Beeld: netflix: emily in paris