Astrologie

Daghoroscoop: dit hebben de sterren in petto op 28 maart

daghoroscoop-28-maart

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 28 maart? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Hey Ram! Thuis aan het werk of zit je eraan te denken? Het is geweldig! Je kunt chillen in je eigen omgeving, omringd door je favoriete boeken en huisdieren, en gewoon lekker in je oude kloffie rondlopen. Maar weet je wat het beste is? Het doet helemaal geen afbreuk aan je werkethiek. Sterker nog, je krijgt waarschijnlijk meer gedaan dan ooit tevoren! Dus waar wacht je nog op?

Stier | 20 april – 20 mei

Stier! Heb je binnenkort een sociaal event in de buurt? Dan moet je er zeker naartoe gaan! Het kan je namelijk in contact brengen met mensen die op dezelfde manier over dingen nadenken als jij. Je zou zomaar nieuwe vrienden kunnen maken en de komende dagen lekker veel tijd met ze kunnen doorbrengen. Wie weet ontmoet je zelfs wel je nieuwe liefde daar!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Een project waar je momenteel aan werkt, of het nu werkgerelateerd is of persoonlijk, vraagt waarschijnlijk meer creatieve vaardigheden van je dan normaal, Tweelingen. Het kan variëren van schrijven tot tekenen. Hoewel je misschien aanvankelijk twijfels hebt over je vaardigheden, zul je verrast worden door de resultaten. Je zult het plezier ontdekken van werken op deze manier, en wie weet, je zou zelfs kunnen overwegen om in de toekomst op deze creatieve manier verder te gaan. Blijf volhouden en veel succes!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Voor de creatieve Kreeft staat er vandaag een golf van inspiratie op het programma, gevolgd door een onweerstaanbare drang om een nieuw project te starten en eraan te werken, totdat je op zijn minst enkele resultaten ziet. Zelfs als je nog nooit eerder artistiek bent geweest, zou je plotseling zin kunnen krijgen om het eens te proberen, misschien met behulp van je photoshop skills. Hoe dan ook, je zult er waarschijnlijk veel plezier aan beleven, dus waar wacht je nog op?

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Vandaag staat er iets geweldigs te gebeuren bij jou thuis, Leeuw! Een geliefde kan je eeuwige toewijding verklaren, of je kunt geweldig nieuws ontvangen over je carrière of financiën. Wat het ook is, het zal waarschijnlijk geluk brengen voor iedereen. Misschien knijp je jezelf wel even om zeker te weten dat je niet droomt! Ontspan en geniet ervan. Je hebt het verdiend, en dit moment is er om van te genieten.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De ontwikkelingen van de afgelopen dagen kunnen ervoor zorgen dat je je als Maagd erg opgewonden en buitengewoon optimistisch voelt over je liefdesleven! Communicatie met je geliefde kan nu zelfs de vorm aannemen van romantische liederen of poëzie. Oeh la la! Wees geduldig en geniet van het moment!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal! Als je een creatieve geest bent, dan hebben we geweldig nieuws voor je vandaag! Je kunt verwachten te horen over een kans om je kunstwerken openbaar tentoon te stellen. En geloof ons, de reacties gaan positief zijn! Verwacht een stortvloed aan complimenten en een flinke boost voor je ego. Laat je niet weerhouden door verlegenheid of onzekerheid. Grijp deze kans met beide handen aan en ga ervoor!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, vandaag kunnen ongelofelijke gevoelens van enthousiasme, optimisme en pure vreugde je hart en geest vervullen! Je leven ondergaat een positieve verandering, en hoewel het misschien nog niet direct zichtbaar is, voel je het intuïtief aan. Wie weet staat romantiek met iemand van ver weg voor de deur. Het enige minpuntje is dat je je misschien een beetje paniekerig voelt, alsof al deze goede dingen zomaar kunnen verdwijnen. Maar wees gerust, blijf gefocust en blijf geloven in de positieve veranderingen die komen gaan!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, vandaag kunnen prachtige dromen of visioenen naar voren komen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar de boodschappen die ze met zich meebrengen. Ze kunnen veel inzicht verschaffen in aspecten van jezelf waar je je misschien niet bewust van bent. Zorg ervoor dat je ze zo snel mogelijk opschrijft. Je zult er blij mee zijn dat je deze waardevolle inzichten hebt vastgelegd! Let op welke angel numbers je vandaag tegenkomt!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, de liefde en romantiek blijven maar bloeien! Je zult elkaar vinden op sociale evenementen, te midden van zowel oude als nieuwe vrienden. En wie weet, misschien onthul je voor het eerst aan sommigen van hen dat jullie eigenlijk een stel zijn. Dus laat je vandaag lekker meeslepen door dromen. Morgen is er nog tijd genoeg om de realiteit onder ogen te zien!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, lijkt alles echt zo fantastisch voor jou te gaan? Dit is een vraag die je jezelf op dit moment zou kunnen stellen. Alles lijkt gewoon perfect, met je carrière, romantiek, educatie en spirituele zaken die samenkomen tot een prachtig leven. Maak je geen zorgen over of dit allemaal te mooi is om waar te zijn! Natuurlijk denk je aan de toekomst, maar voor nu, leef in het moment. Je bent bezig met het creëren van geweldige herinneringen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, vandaag staat het zeker op de planning om je horizon te verbreden! Reizen, onderwijs, creativiteit – het zijn allemaal dingen die door je hoofd spelen. En laten we de romantiek niet vergeten, want die zou ook goed moeten gaan! Een vriend kan je zelfs voorstellen aan een nieuwe interesse. Geluk heerst terwijl je meer tijd kunt besteden aan het najagen van datgene wat voor jou het belangrijkst is.

Beeld: One Day